keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Kakkupohdintaa

Tyttäreni täyttää huomenna jo viisi vuotta! Juhlinta on jaettu kahdelle seuraavalle sunnuntaille, johtuen erinnäisistä päällekkäisyyksistä muiden menojen suhteen. Molemmista juhlista tulee lapsivoittoiset ja koitan nyt kiireen vilkkaa löytää ideoita ja tarpeistoa. Jotain onnistuin hankkimaan jo eilen ollessani hetken itsekseen kaupungilla. Tänään pohdimme Amandan kanssa kakkuasioita. Tytön toiveena on, että ensi sunnuntaina tarjoillaan rakettikakkua ja sitä seuraavana Helinä- keiju- kakkua. Apua! Olen ihan ok leipoja, kakkupohajt ja pikkuleivät kyllä syntyy, mutta fantasiakakkujen suhteen olen täysin amatoori. Aiempinakin vuosina olen saanut kyllä yhtä lennokkaita ideoita. Viime vuonna syötiin autoratakakkua ja sitä edellisenä dinosaurusta. Raketti onnistuu varmasti myös samaisella värjättyä kermavaahtoa ja sokerirakeita- tekniikalla, mutta tuo Helina- keiju kyllä mietityttää. Saa antaa vinkkejä!

Lahjatoiveena tytöllä on käsiraudat. Onko muiden lapsilla yhtä omituisia toiveita?

3 kommenttia:

 1. Sori, repesin noihin käsirautoihin! :D

  Mä muuten näin jossain blogissa tosi kivan idean: vaahtokarkkeja pitkissä tikuissa ja ne vaahtokarkit oli dipattu päästään suklaaseen. Tosi kivan näköisiä ja varmaan uppoaa lapsiin.

  Kakkuasioissa en voi auttaa. Teen yleensä hyviä, mutta rumia leivonnaisia. Mutta eikös se maku olekin se pääasia... ;) Mä varmaan ohittaisin Helinä-keijuhaasteen sillä, että tyrkkäisin kakun päälle pystyyn vain keijun kuvan.

  VastaaPoista
 2. Voit uskoa, että meinasi itselläkin pettää pokka :D

  Jotain kakkukoristetta itsekin mietin. Ehkä suuntaan taas lelukauppaan kuten ristiäiskakkua suunnitellessa. Nuo vaahtokarkit kuulostaa kyllä herkullisilta, kiitos!

  VastaaPoista
 3. Meillä oli keijusynttärit. Keijukoristeluja yritin keksiä sitten muutoin, mutta kakun tein vähän helpommalla. Ostin perhosen mallisen piparimuotin ja tein sen avulla marsipaanista kakun päälle eri värisiä perhosia. Myös cakepopsit ovat hauska juttu synttäreillä. Lasten mielestä ne olivat taikasauvoja.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...