maanantai 21. tammikuuta 2013

Lomakuvia

Ilman lomakuvia, ei ole lomahuvia, laulaa Paukkumaissi.Jos olisi kirjoittanut eilen, olisitte saaneet valitusta kamalasta lennosta, mutta tarjoan mieluummin kuvia :)
 

Vietimme siis viikon Teneriffalla Los Cristianosissa. Teneriffalla on upea luonto, sekoitus trooppisia palmu- ja banaaniviljelmiä, sekä karua laavakivimaaperää jolla aksvoi lähinnä kaktuksia. Saaren keskellä on tulivuori Teide. Tulivuoren huipulle pääsisi patikoimaan, mutta lasten kanssa sinne on lähes mahdoton päästä, joten jätimme väliin. Sen sijaan kiertelimme rantoja ja vierailimme kuuluisassa Loro Parque- eläinpuistossa.


  Säät suosivat meitä ja joka päivä lämpötila kipusi 20 asteen paremmalle puolelle. Nautimme lämmöstä ja erityisesti lapset nauttivat hotellin lämmitetystä lastenaltaasta. Allas oli vielä fiksusti varjon puolella, niin että lapset saattoivat läträtä vedessä tuntikausia, ilman pelkoa ihon palamisesta. Joitain säteitä taisi altaalle silti päästä, sillä molemmat lapset saivat mukavasti väriä pintaansa ja Amandan kotoa lähtiessä oranssinpunainen uimapuku, oli kotiin lähtiessä haalistunut hempeän vaaleanpunaiseksi.


Saaren maastossa on voimakkaita korkeusvaihteluita ja paljon vuoria ja kukkuloita. Lähimmälle kukkulalle mekin kiipesimme katselemaan maisemia, isovanhempien katsellessa lapsia. Upeat näkymät!


Kotiin palaaminen oli hieman ankeaa, erittäin aikaisen lennon lisäksi vastassa oli pakkasta ja pahanhajuinen jääkaappi. Hieman tosin lohduttaa, että säätiedotuksen mukaan Los Cristianosissa sataa parhaillaan vettä ;)

2 kommenttia:

  1. Nyt heräsi kysymys, miten se lento nyt oikein meni? Ollaan menossa vanhoja muistelemaan toukokuussa Espanjaan ja lennot jännittää jo nyt. Yölennot on meillä joten saas nähdä kuin käy... Mukavia kuvia :) terveisin: Minna

    VastaaPoista
  2. Täytyypä kertoa tarkemmin. Mäkin haluun Malagaan! Pääsisikohän sinne vaikka junalla? ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...