torstai 31. tammikuuta 2013

Voihan välikausi!

Kuva: Po.p
Tämä jokakeväinen kriisini ;). Po.pilla on taas ihania takkeja. Havittelin jo vuosi sitten värikkäillä vetoketjuilla varustettua takkia Amandalle, mutta maaliskuun lopussa olin jo auttamattomasti myöhässä. Tänä vuonna mallistossa on hieman farkkuhenkisempää pintaa ja tuo punainen olisi niin upea Valolle. Värikkäät vetoketjut ovat kyllä hauska idea, jota kannattaa kierrättää useampanakin vuonna. Sattuneesta syystä, meillä ei vielä ole aiempaa kokemusta Po.pin välikausitakeista, mutta sisävaatteiden ja toppavaatteiden perusteella voin luottaa, että kyse on todella laadukkaasta merkistä.

Tänä iltana Zeppelinin Po.pilla on kanta-asiakasilta. Jos siellä joku on kuulolla, niin varatkaa meille syrjään yksi punainen koossa 86! ;)


Kenkien suhteen Kavat on meidän luotto merkki. Kengät ovat todella kesäviä, kauniita ja hyvät lapsen jalassa. Amandalla oli aikoinaan ruskeat ensiaskelkengät joihin etsimällä etsimme värikkäät kengännauhat koristukseksi. Nykyään näitä ihania ensiaskelkenkiä löytyy mitä herkullisimmissa vareissä. Tai miksi edes kutsua näitä ensiaskelkengiksi, suurin koko kun on 26, eli riittäisi mainiosti meidän viisivuotiaallekin.

Muokkaus 19.56: No eihän sitä takkia edes saanut punaisena koossa 86. Valitsin siis sinisen. Yhtäkaikki, tänä vuonna emme jääneet ilman :)

5 kommenttia:

 1. Meidän 2,5v on kengän koko 26 ja nippa nappa menee vielä(Tepsut 26). Kevääksi on 28 koot valmiina...

  VastaaPoista
 2. Oho, mun lapsella taitaa siis olla aika pieni jalka. No yksilöllisestihän nuo muutenkin kasvaa :)

  VastaaPoista
 3. Joo toki lasten kasvu ylipäänsä on hyvin yksilöllistä, mut välillä on vaan hauska kuulla miten eri kokoisia lapset tosiaan on. Ja täytyy vielä lisätä et meidän 6v. pojalla kengänkoko on 35. No mullakin on "siro" 41 ...

  VastaaPoista
 4. Eipä tuota oman lapsen kokoa edes ajattele, ennen kuin kuulee jollain olevan ihan toisin. Meillä on kyllä aikas pienijalkaisia aikuisiakin, kai tämäkin on jollain tasolla perinnöllistä :)

  VastaaPoista
 5. Näin on. Hyvin periytyy =0)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...