perjantai 15. helmikuuta 2013

Norovirus :(

Norovirus löysi tiensä meille. Valo aloitti oksentelun keskiviikkoiltana ja sen jälkeen mikään ei ole pysynyt poikaparan sisällä. Kestovaipat ovat vaihtuneet kertakäyttöisiin jo ihan hygieniasyistäkin, jotta tämä tauti ei etenisi edes perheen sisällä, mutta varsinkin siksi, ettei meidän melko suuri vaippavarasto olisi riittänyt kuin puoleksi päiväksi. Tänä aamuna lapsi ei huolinut enää mitään ruokaa, juotavaakin vain niukasti, normaalisti täpötäysi yövaippa oli rutikuiva ja vain köllötteli tyynyillä tai äidin sylissä. Käväisimme lääkärissä, mutta toistaiseksi jatkamme kotona nesteiden tuputusta.

Mies tuli töistä normaalia aiemmin ja käveli suoraan sänkyyn. Minä ja Amanda olemme toistaiseksi terveitä, mutta saa nähdä kuinka pitkään. Minkä ihmeen takia viisivuotias, joka normaalisti on ihan fiksu, eikä yleensä ole tippaakaan kiinnostunut vauvaleluista tai -tarvikkeista, nosti Valon sängystä tutin ja laittoi suuhunsa? 

Harmillisinta tässä on se, että juuri tänä viikonloppuna minulla olisi ollut tärkeitä treenejä, (ne tosin peruuntuivat viime hetkellä koreografin sairastumiseen samaan virukseen), ja mikä ikävintä rakkaan ystävän lapsen ristiäiset. Nyt jumitamme kotona. 

Koska viikonloppuni menee pesten pyykkiä ja kantaen mehulaseja ja -pulloja potilaille, en arvo ystävänpäiväarvontaa ihan vielä. Sovitaan niin, että arvontaan voi osallistua vielä maanantaihin asti.

Voi plääh!!

4 kommenttia:

  1. Tsemppiä! Meillä ilmeisesti samaa virusta, alkuviikosta sairastuttiin niin minä, mies, poika, isovanhemmat kuin oma veljeni eli varsin hyvin tarttui kaikkiin lähimailla oleviin :( Muut alkavat olla aika lähellä normaalia nyt, itselläni vain jäi päälle melkoinen heikotus ja ällötys olo, muistuttaa ihan raskauspahoinvointia :P Oon kuullut että tää heikotus voi jatkua jopa parikin viikkoa noron jäljiltä, kiva.

    VastaaPoista
  2. Voi yyh, toivottavasti te tytöt säästytte. Kiitos tuosta arvontamuistutuksesta, olin jo unohtanut koko asian kun kännykällä selatessa ei viitsi aina kommentoida, mukamas liian hankalaa.

    VastaaPoista
  3. Maiju mulla on ihan sama vika, kännykällä tulee vain pikaisesti luettua, mutta ei viitsi koskaan kommentoida, kun se on muka niin vaivalloista :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...