lauantai 2. helmikuuta 2013

Rölli


Tänään kävimme tytön kanssa katsomassa uuden Rölli- elokuvan. Tämä on sitä kaupunkiasumista parhaimmillaan. Lähin elokuvateatteri sijaitsee puolen kilometrin päässä, joten hilpaisimme sinne rattikelkan kanssa. Lapsikatsojat oli otettu mukavasti huomioon, varaamalla heille koroketyynyjä, niin että jokainen lapsi taatusti näkee koko kankaan.


Rölli ja kultainen avain kertoi oikeastaan Röllin elämänkerran. Mukavaa, että elokuvassa oli paljon niitä vanhoja tuttuja lauluja alkuperäisestä tv- sarjasta ja äänikirjoista (vai miksi niitä c- kasettisatuja aikoinaan kutsuttiin?). Mukana olivat niin Mauno Mato, kuin Vaarallista elämää ja Kummituslinna. Lieneekö tämä sitten viimeinen Rölli-elokuva, kun Rölli oli jo kovasti harmaantunut ja asui Vanhusten kylässä. Muutama aika jännittävä kohtaus elokuvassa oli, mutta S- merkintä on mielestäni ihan paikallaan. Me tykättiin kovasti!

Maininnan arvoista on myös se, että neuleet, joilla varsinkin röllejä on puvustettu, ovat lapsuudenystäväni Jenni Alavan käsialaa.


3 kommenttia:

 1. Voisihan sen mennä katsomaan 3,5veen kanssa? Tai jopa kaksveen? Me tykätään Röllistä kovasti. :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä minusta voisi. Mietin ottavani Valonkin mukaan, mutta 1,5 vuotias ei olisi jaksanut keskittyä elokuvaan. Sopinut olisi kyllä hänellekin.

  VastaaPoista
 3. Moikka Minna!
  Löysin blogisi Heidin kautta! Tämä on kiva. Täytyy tutustua vielä ajan kanssa kun juttuja on näinkin pitkältä ajalta.
  T:Salla(Oton, Empun ja Saimin äiti)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...