tiistai 19. maaliskuuta 2013

Poikavauvalle


Amanda sai joululahjaksi hartaasti toivomansa poikavauvanuken. Tyttö tähdensi monta kertaa ennen joulua, että sen pitää olla sitten poikavauva, ei sitä vaaleanpunaista! Poikavauvoja oli kuulemma löytynyt helposti, vaaleanpunaiset sen sijaan olivat loppuneet hyllystä jo paljon ennen joulua. 

Joulun jälkeen etsimme uudelle, toistaiseksi nimeämättömälle nukelle vaatteita, mukana kun tuli pelkästään body ja pipo ja lapsen mielestä vauvalla on kylmä. Nukenvaatteiden teko on melkoista näpertelyä, ainakin minun nakkisormilleni, joten ajattelin turvautua valmiisiin. Tarkistimme valikoiman jokaisella lelukauppa- ja automarkettikäynnillä, samoin tekivät isovanhemmat, mutta eipä nukelle löydykään niin vaina vaatteita. Siis tälle maailman myydyimmälle vauvanukelle, jolle saa ihan mitä vain uimapuvusta hevoseen ja crocseista moottorikelkkaan. Ei poikavauvan vaatteita. Kaikki on vaaleanpunaista, kimaltavaa ja rimpsuista. Mummo löysi sentään vaaleansinisen t-paidan ja farkut, tosin paidassa on kimaltelevien sandaalien kuva ja farkuissa pitsiä. Vaikka meillä tyttö pukeutuukin sujuvasti myös sinisiin autopaitoihin ja poika rusettilegginseihin, nämä ovat minullekin jo hieman liikaa.

Onneksi sain aikaiseksi edes jotain itse. Kaapista löytyi kerä Novitan Isoveljeä mukavan petroolinsinisenä ja virkkasin nukelle villatakin. Eipähän tarvitse vauvan enää palella.


Ohje on ihan omasta päästä. Jos jota kuta kiinnostaa, niin voisin jossain vaiheessa jakaa ohjeen.

1 kommentti:

  1. Ihana! Mua kiinnostaa ohje, jos sen saisi vielä tällaiselle ohjeita tajuamattomalle intovirkkaajalle selvennettyä ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...