torstai 25. huhtikuuta 2013

Junailua

Blogirinki tarjosi lipun Lasten messuilla ja se sai minut viimeinkin hommaamaan junaliput ja lähtemään Valon kanssa kahdestaan tapaamaan kummeja. Olen suunnitellut tätä jo pitemmän aikaa, siitä lähtien kun Valo oli ihan pikkuvauva, mutta jotenkin en vain ole saanut aikaiseksi. Nyt sitten sopivasti samalle viikonlopulle osui sekä messut että VR:n superhalvat liput.

Etukäteen jännitti miten puolitoistavuotias jaksaa seitsemäntunnin matkan. Matka vielä sijoittuu ilta-aikaan, jolloin lapsi on muutenkin kärttyisimmillään. Ensimmäiset kolme tuntia on mennyt hienosti ihan vain kävellen käytävällä, kurkistellen kanssamatkustajia ja syöden eväitä. Tätä kirjoittaessani koitan saada pojan nukahtamaan rattaisiin, mutta kovin tuntuu olevan vaikea saada unen päästä kiinni. Rattaista huudellaan vuoron perään junaa ja siskoa. Eiköhän tämä tästä, kunhan lapsi saa rauhoituttua.

Huomenna suuntaamme heti aamusta Lasten messuille messukeskukseen. Tulkaa nykäisemään hihasta jos bongaatte meidät. Meidät on kyllä helppo tunnistaa kirkkaan vihreistä Nitro Cityista ja ehkä myös väsyneennäköisestä äidistä niiden varressa :D

1 kommentti:

  1. Mukavaa reissua teille ja toivottavasti junamatka sujui rauhallisissa merkeissä loppuun asti. Itse en ole uskaltautunut lapsen kanssa kuin yöjunaan, mutta ehkäpä sitä voisi hiljalleen ruveta harkitsemaan muutakin vaihtoehtoa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...