tiistai 4. kesäkuuta 2013

Helle!Kesä tuli tänä vuonna aikaisin. Harvoin olen ehtinyt polttaa nahkani kahteen otteeseen jo kesäkuun neljänteen mennessä. Koti tuntuu lähinnä saunalta, joten viilennystä on haettu rannalta useampaankin otteeseen. Vesi on vielä melko kylmää, mutta lämpötilan kohotessa lähelle 30 astetta, se on vain mukava. Amanda on uinut jo moneen kertaan, Valo uskaltautui vain kastamaan varpaansa oma-aloitteisesti, mutta ei pahastunut alkuunkaan kokovartalohuljutusta hiekoista kotiin lähtiessä. Itsekin olisin heittänyt talviturkin, jos olisin uskaltanut jättää lapset kaksin rantaveteen. Onneksi ehdin ommella uuden lippahatun ennen helteitä pienen pään suojaksi.


Rantavedessä leikkiminen on hauskuuttanut molempia lapsia. Kerrankin saa luvan kanssa läträtä ja sotkea vedellä ja hiekalla, eikä kukaan pahastu edes vaatteiden tahraantumisesta. Rantareissulle kannattaakin varata pari lapiota ja ämpäriä, eväiden ja pyyhkeiden lisäksi. Ja muistakaa käyttää aurinkovoidetta!! Onneksi lapset ovat perinteet isänsä ihon, joka ei hevin pala, vaikka väriä herkästi saakin. Itse palan todella herkästi.


Valo nukkuu päiväunensa yleensä parvekkeella, mutta näillä helteillä parveketta ei ole uskaltanut ajatellakaan nukkumapaikkana. Puun alle varjoon on mukava kelahtaa torkuille.

1 kommentti:

  1. Meillä kanssa asunnossa lämmintä liki 30 astetta. Ja mikään ei auta, kun aurinko porottaa suoraan olkkariin! Yölläkään ei saa kunnolla nukuttua. :(

    mbabysteps.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...