sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

30. Viikko

Viimeiset kymmenen viikkoa käsillä. Alan olla jo melkoisen suuri. Potkut tuntuu selkeästi jo ulospäinkin ja tänä aamuna havaitsin vauvan hikan. Tämä kaveri on erikoistunut potkimaan ihan kohdun alaosiin, mikä tuntuu todella epämiellyttävältä. Olemme olleet kesälomareissulla ja kävelleet valtavasti. Alkumatkasta pyydän miestä odottamaan, mutta jonkin ajan kuluttua mies tuumii että ei meillä mihinkään kiire ole, älä juokse. Liikkeellelähtö tuottaa kipua lantion luustoon, mutta kun pääsen liikkeelle vauhtia riittää ihan entiseen malliin.

Hormonit alkavat vaikuttaa. Juhannuksena aloitettua kerrossänkyprojektia jatkettiin tänä viikonloppuna. Maalaaminen ei oikein onnistunut, mikä sai minut totaalisen raiteiltani. Kolme miehen voimin minua rauhoiteltiin, että kyllä niistä vielä hyvät saadaan. Hölmöintä on siinä parkuessaan tajuta itsekin olevansa kohtuuton ja hupaisa.

Kelan hakemukset on täytetty (en ota pakkausta) ja esitietolomakekin aloitettu, sen tökätessä kohtaan nimet hätäkastetta varten. Syntymättömän lapsen vakuutus jäi puolivahingossa ottamatta, mutta koska Amandalla ja Valolla niitä ei käytetty kertaakaan, tuntuu vakuutus hukkaan heitetyltä rahalta. Meillä julkinen terveydenhoito on toistaiseksi toiminut hyvin.

Hankintoja en ole vielä uskaltanut tai edes osannut tehdä vauvalle, mutta peiton sain hänelle valmiiksi. Lankana on Novitan Miami. Peitto on neulottu ihan fiilispohjalta ilman sen kummempia etukäteissuunnitelmia tai ohjeita. Mitoituksessa ajattelin, että peite saisi olla sopiva käytettäväksi turvakaukalossa tai ensisängyssä, mutta mittoja en ottanut. Ihan täydellinen reissuneule, jonka saattoi ottaa mukaan, tehdä muutaman rivin joutessa ja jatkaa kun taas siltä tuntui.


P.s. Tänään vielä ehtii osallistua jääteloarvontaan!

1 kommentti:

  1. viikko jäljessä tullaan :)
    Pakkaus ja vakuutus hankittuna. Esitietolomake myös täytetty ja toimitettu.

    Tesmppiä loppuun :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...