maanantai 8. heinäkuuta 2013

Maitojäätelöä!


Joko olette tutustuneet uusiin Pingviini maitojäätelöihin? Jäätelö on meidän perheen ykkösherkku ja olinkin todella innoissani yhteistyöehdotuksesta maistella näitä uutuuksia. Erityisesti kesällä olemme jäätelön suurkuluttajia ja sitä syödäänkin lähes päivittäin. Mies on kehittänyt itselleen pahan fiksaation lakritsijäätelöön ja syö sitä monta kertaa viikossa ympäri vuoden :D. 


Kutsuimme kummitytön perheineen kylään ja järjestimme jätskikestit. Jäätelö oli tervetullut tarjottava ja annokset katosivat nopeasti niin lasten kuin aikuistenkin suihin. Pingviini maitojäätelöä on kahta makua: appelsiini ja maitokaakao. Pääraaka-aineena on maito ja maku oli kyllä selkeästi kevyempi ja raikkaampi kuin kermajäätelössä. Seitsenhenkinen raatimme mieltyi enemmän appelsiinin makuun, mutta maitokaakaojäätelö katosi sekin nopeasti lautasilta.


Olen hyvinkin lisäainekriittinen, varsinkin lasten syömiseen suhteen. Amanda ei saanut karkkia alle kaksivuotiaana, eikä hänellä edelleenkään ole karkkipäivää, Valon kanssa pyrimme samaan, mutta kyllä hän on saanut jo muutaman maistaa. Mehuja meillä juodaan harvoin, limppareita ei koskaan. Kahviloissa käymme kyllä luvattoman usein ja siellä lapset saavat kyllä pullaa tai leivoksia. Jäätelö on kuitenkin meidän perheen suuri pahe ja ainoa herkku jota lapset ovat saaneet maistaa jo alle vuoden ikäisenä. Amandalle piti saada upotettua mahdollisimman suuri määrä maitoa, kun hän 8 kk iässä teki totaalilakon imetyksestä eikä suostunut syömään pullosta korviketta. Neuvolassa neuvottiin kokeilemaan kaikkia mahdollisia maitotuotteita, jopa jäätelöä. Minulle jäätelön hyvä puoli on se, että paketti on palautettava pakastimeen, ennen kuin ehtii lukea tuoteselosteen :)

Minkälaisia herkkuja teillä syödään ja kuinka usein? Kerro teidän herkuttelusta ja osallistu samalla arvontaan! Pingviinijäätelöt palkitsee voittajan jäätelökekkeripaketilla, johon kuuluu jäätelökauha, 6 lasista jäätelöpikaria, paketillinen jäätelövohveleita sekä jätskikioskeiltakin tuttuja vohvelinpidikkeitä. Vastausaikaa on sunnuntaihin 21.7. asti. Osallistua voit myös anonyyminä, mutta jätä tunnistettava nimimerkki. Käy myös kurkkaamassa Pingviinin vonkselivinkit- kilpailua, jossa voi voittaa jäätelöt kekkereihin koko vuodeksi.

Postaus on tuotettu yhteistyössä viestintätoimisto Drum:n kanssa.

21 kommenttia:

 1. Meille ei nuo uutudet maistuneet. Jotenkin "mauttomia" ja mieskin joka syö yleensä vaikka pikkukiviä, totesi ettei näitä enään osteta :D

  Jäätelö on meidän herkku, mutta lienee eniten herkutellaan itseleivotuilla jutuilla.

  VastaaPoista
 2. Meille maistuivat oikein hyvin :) nam nam <3

  VastaaPoista
 3. Meilläkin herkutellaan jäätelöllä. Mutta meidän tytöille pakettijäätelö ei ole jäätelöä muuten kuin jäätelökioskilta ostettuna. Kotona siis aina puikkoja. :)

  VastaaPoista
 4. Jäätelö on meilläkin herkkujen herkku kesät talvet :)
  Toisena on lätyt ja mansikkahillo/ kondensoitumaito/ jäätelö. Niistä meillä tykkää koko perhe :)

  VastaaPoista
 5. Jäätelö on myös meidän niin kuin monen muunkin suomalaisperheen lemppariherkku. Jäätelöllä on herkuteltu monenlaisissa tilanteissa monenlaisin tavoin. On ollu meidän lasten itse järjestämä jäätelökioski naapuriston muille lapsille, linnan mallinen jäätelökakku, mutta paras muisto on kyllä kuumalla helteellä nautituista jäätelökioskijätskeistä mieluiten lämpimällä rantakalliolla.
  emma.ranne@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Meillä syödää jäätelöä joka päivä näin kesällä. Viisasta,siitä en tiä, mutta jäätelöä kuluu.

  VastaaPoista
 7. Itse olen ihastunut banaanikuutioiden (mielummin pakastettujen) ja suolapähkinöiden yhdistelmään jäätelön kanssa. Tämä makupari sopii monen jäätelön kanssa, mutta parhaiten mielestäni maitokaakaon kanssa.
  Tätä terveellisempää herkkua voikin syödä usein hyvällä omatunnolla :)

  jasmin.teresa@suomi24.fi

  VastaaPoista
 8. Näin kesäisin tulee ostettua jäätelöä viikoittain, erityisesti puikot ja tuutit maistuvat. Classic-puikot ovat suurinta herkkua!

  VastaaPoista
 9. Meillä aikuisten taloudessa karkkia syödään melkein päivittäin ja jätskiä kerran viikossa. Sipseja tulee ostettua pussi kaksi kuukaudessa.

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Jäätelö kyllä maistuu täälläkin! Tosin ei meidän vajaa 2-vuotiaalle joka ei juurikaan suostu edes maistelemaan mitään herkkuja, vaikka tarjottu on ;) Karkkia ei olla edes koetettu antaa, mutta jäätelöä, keksejä, juhlissa kakkuja jne. mutta vähän ennakkoluuloinen syöjä kun nykyään on niin herkut on kyllä ehdottoman epäilyttäviä hänestä. Tietysti ihan hyvä toisaalta mutta toisaalta harmi kun se ulottuu kyllä myös terveellisiinkin juttuihin se ennakkoluuloisuus. Toivottavasti tämä on taas joku vaihe, kun ei kyllä omasta mielestä olla opetettu tuollaista :) Mutta me aikuiset kyllä herkutellaan jäätelöllä ja joskus jollain kekseillä, karkkia tulee ostettua melko harvoin. Makeista herkuista ihan perus korvapuusti on lapsen mielestä ehkä parasta.

  VastaaPoista
 11. Jäätelö on täälläkin kesän ykkösherkku. Tosin noita ei olla vielä maistettukaan. Myös lettuja tehdään silloin tällöin. Ja lapsen herkkua on mustikkapiirakka.

  Osallistun arvontaan!

  taikaruu@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Täytyypä laittaa maitojätski korvan taakse. Jospa sitä saisi pian laktoosittomanakin..?

  Meidän perheessä kolmevuotias syö herkkuina lähinnä juuri jäätelöä, pullan tai muun piirakan silloin tällöin, karkkeja ei oikeastaan koskaan. Epäilen, että joskus myöhemmin karkkipäivävaatimus tulee vastaan, kun kavereilta alkaa saada enemmän vaikutteita ja sitten ei varmaan voidaan nuorempaakaan enää "suojella". Mutta toistaiseksi onneksi herkuttelut pysyneet varsin maltillisina.. Suosikkiherkkuja ovat myös rusinat, viinirypäleet ja pähkinät :)

  VastaaPoista
 13. Meidän perheen pojat ovat innokkaita jäätelönsyöjiä. Kyllähän ne minullekin maistuvat, joskin vähän piemepinä annoksina. Uutuusjäätelöitä on kiva maistella ja sitten pidämme perheen kesken makuraadin. Appelsiini ja maitokaakaota emme ole vielä maistaneet. Täytyykin joku päivä ostaa kaupasta ja tutustua.

  VastaaPoista
 14. Omat leipomukset ovat suurinta herkkua. Saunailtaan kuuluu jäätelö jota syödään kerran viikossa. Yleensä ostamme vanilja jäätelöä johon sitten lisäämme karkkia, mansikoita, strösseleitä tai suklaa kastiketta ;).
  x_unrated at hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Meillä maistuu jätksit laidasta laitaan. Mutta omat suosikit ovat perinteinen eskimo ja kingis. En ole oikein innostunut noista nykyajan muhkeista jäätelöistä.

  mariestrange(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 16. NuuNuun (nuunuun@hotmail.fi)10. heinäkuuta 2013 klo 8.50

  Suklaajäätelö on suurinta herkkua, kerran viikossa ainakin paketti tulee ostettua.

  VastaaPoista
 17. Meillä syödään välipalan päätteeksi keksi lähes päivittäin. Yritän kyllä korvata sen hedelmillä, mutta...

  VastaaPoista
 18. Kyllä se jäätelö on ykkösherkku läpi vuoden

  VastaaPoista
 19. Jäätelöä herkutellaan lähes joka päivä. Kesällä menee mansikoiden ja kinuskikastikkeen kera ja talvella lakkahillon kera

  VastaaPoista
 20. Jäätelöä syödään lähes päivittäin näin kesällä. :)

  -mliisa-

  marnev@suomi24.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...