sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Piknikviikonloppu

Lämpö palasi Ouluun ja me suuntasimme ulos. Lauantain vietimme mustikkametsässä. Ajoimme ensimmäisestä lupaavannäköisestä metsäautotienristeyksestä keskustan ulkopuolella ja ryhdymme poimimaan. Amandakin jaksoi poimia hyvän tovin ennen kuin keskittyi kiipeilemään kivillä ja keräämään oksia ja käpyjä. Löysimme ilmeisen suositun paikan, kun meidän jälkeemme useampikin rouva suunnisti samoille nurkille. Parin tunnin aherruksen jälkeen siirryimme muutaman kilometrin päähän Kalimenlammenrantaan makkaranpaistoon.


Sunnuntaiaamuna aloitimme leipomalla mustikkapiirakkaa ja kasvispiirakkaa ja kävelimme Ainolanpuistoon piknikille. Yllättäen saimme seuraa miehen pyöräilykavereista perheineen ja aika kului siivillä, pyöräilyhengessä tietysti :)


Valolla olisi jo kova hinku päästä opettelemaan pyöräilyä ja kertaalleen olemme jo kokeilleetkin Amandan vanhaa potkupyörää. Hitusen pitäisi vielä kasvaa potkupyöränkin selkään, tästä siskon pyörästä nyt puhumattakaan.

Ainolanpuisto on meidän lempipaikkamme. Valitettavasti puiston ihana leikkipuisto on ollut koko kesän remontissa ja suljettuna. Ensiviikon aikana puiston pitäisi valmistua ja kovin valmiilta siellä jo näyttikin. Leikkipaikkaa kiertää kuitenkin edelleen työmaa-aidat ja isot kieltokyltit ettei leikkipaikalle saa mennä. Silti  leikkipaikka oli täynnä pikkulapsia vanhempineen. Ehkä me olemme suorittaneet mieheni kanssa riittävän monta työturvallisuuskurssia, niin ettei kävisi mielessäkään mennä suljetulle työmaa-alueelle, saati sitten viedä sinne lapsia. Hirvitti katsoa perheitä leikkimässä kuoppien, avointen sähkökaapeleiden ja työkoneiden keskellä.

P.s. Maitojäätelöarvonta on suoritettu ja voittajaksi valikoitui Jassu. Laitan sinulle sähköpostia piakkoin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...