keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Sairaalakassi

Huomenna pieni ihmeemme syntyy. Jotenkin en ole saanut alaiseksi pakata sairaala varten tavaroita aiemmin, vaikka vauva on jo ajat sitten kiinnittynyt. Toisaalta tiukan paikan tullen pelkkä neuvolakorttikin riittäisi. Kahden aikaisemman kokemuksen perusteella on kuitenkin mukava olla mukana jotain muutakin.


Vauvalle:
- peitto
- harso
- body (Seppälästä,varmaan ainoa uutena tälle vauvalle ostettu vaate)
- potkuhousut
- haalari (Po.pilta jo Valolle hankittu luottovaate)
- silkkivillaset tumput ja myssy
- ystävän Valolle neulomat töppöset

Mies tuo kotiin hakiessa turvakaukalon tai vaunut, riippuen siitä millä mennään kotiin, sairaalan ovelta kun kulkisi näppärästi myös bussi lähes kotiovelle, sekä lisävaatteita sään mukaan.


Minulle:
- sukkia, ne sairaalan sukat on kamalia
- villatakki. Oletan että sairaalassa on edelleen käytössä ne samat puuvillaiset kaavut ja aamutakit. Ne yöpaidat on kyllä käytännöllisiä, mutta aamutakin tilalle haluan mieluummin oman villatakin
- crocksit (helppo saada jalkaan sektion jälkeenkin, sekä pestä kun pääsee taas kotiin. Tosin eipä näitä ole Valon syntymän jälkeen kyllä tullut käytettyä)
- hammasharja, pesuaineita ja hiukan meikkejä. En ole kyllä aiemminkaan jaksanut meikata, mutta ajatuksena ainakin voisi piristää
- iPhone sekä laturi ja kuulokkeet. Pohdiskelen vielä otanko myös iPadin mukaan, mutta ehkä pyydän miestä tuomaan sen jos sairaalassaolo pitkittyy
- villasukat
- liivinsuojia, vaikka näitä tuskin tarvitsee vielä sairaalassa
- juomapullo vettä varten, inhoan sairaalassa tarjottavaa mehua
- huulirasva
- lukemista 

Mietin vielä otanko mukaan neuleen, jos joudumme huomisaamuna odottelemaan leikkausta pitkäänkin. Aiemmilla kerroilla en ole kyllä saanut luettua tai neulottua yhtään mitään, en ole vain malttanut vaikka aikaa olisikin.

Lapset ovat mummolassa ja me vietämme miehen kanssakahdenkeskistä iltaa. Koitan olla murehtimatta huomista ja rentoutua. Kaikki on valmiina, saa tulla!

6 kommenttia:

 1. Onnea huomiseen, toivottavasti kaikki menee hyvin <3!

  Ihana tuo peitto!

  VastaaPoista
 2. ❤ Haleja ja tsemiä huomiseen koitokseen :) täällä ollaan hengessä mukana. Laitahan viestiä sitten kun voimat siihen yltävät :) -Minna

  VastaaPoista
 3. Onnea ja tsemppiä!!

  Meillä silloin pojan kanssa sairaalaan lähtö kävi niin yllättäin että ihme kun sen neuvolakortin hoksasin ottaa mukaan, ja mies huolehti kameran :D monenlaisia tilanteita, jännä noinkin kun syntymäpäivä tiedossa vähän tarkemmin :)

  Tsemppiä vielä!

  VastaaPoista
 4. Onnea ja voimia huomiseen, sekä leppoisaa yötä sitä ennen!

  Hurjan jännittäviä hetkiä teillä on edessä.

  VastaaPoista
 5. Onnea huomiseen! <3 ja ihana tuo vauvan sänky!

  VastaaPoista
 6. Voimia, tsemppiä, onnea, kaikkea :)!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...