maanantai 28. lokakuuta 2013

Onni tulee läheltä - Valio Onni- karttapalvelu

Valio Onni lanseeraa uuden hienon karttapalvelun meille lapsiperheille! Jokainen meistä on taatusti joskus matkustellessa etsinyt leikkipuistoa tai lapsiystävällistä kahvilaa vieraassa kaupungissa, kierrellyt monta mutkaa, kunnes jotain on osunut kohdalle tai sitten luovuttanut ja tyytynyt lähimpään. Joskus olisi myös kiva löytää jotain uutta ja mukavaa ihan sieltä kotikaupungista. Nyt ei enää tarvitse harmitella. Valio Onni- karttapalvelusta löydät pian kaupungin lapsiystävällisimmät kohteet ja sinne voi jokainen käydä lisäämässä omat lempipaikkansa ja vinkata niistä näin muillekin.


Minua pyydettiin vinkkaamaan top 10 lapsiystävälistä paikkaa Oulussa. Koska lapsiystävällisyys ei aina ole aikuisen mielestä sama asia kuin lasten, pohdimme Ryynin kanssa yhdessä mitkä voisivat olla Oulun kymmenen mukavinta paikkaa. Niinpä kartalta löytyykin nyt esim. hänen lempikahvilansa, mistä saa kaupungin parasta porkkanakakkua ja lukea sarjakuvia, kaupungin kivoimmat leikkipuistot, sekä Tietomaa, minne pitäisi taas pian päästä, mieluiten enon kanssa. Siis ne kivoimmat paikat mistä meidät usein löytää ja mihin on kiva viedä vierailulle tulleet kaveritkin. Vinkkasimme myös Rovaniemeltä muutaman mukavan paikan, missä tulee käytyä mummolareissuilla.

  
Käy siis sinäkin vinkkaamassa teidän lempipaikkanne. Kaikkien paikkoja ilmoittaneiden kesken Valio Onni arpoo kaksi kynttiläillallista ja aktiivisimpien käyttäjien kesken lisäksi tuotepalkintoja. Yhteistyössä Valio1 kommentti:

  1. Tämä oli kyllä hyödyllinen kampanja! Kävin itsekin lisäämässä omat suosikkipaikkani karttaan! :)

    http://mbabysteps.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...