lauantai 16. marraskuuta 2013

Mekkohaaste


Ensimmäinen mekko BangBang Copehagen, panda ja pingviinimekot Mini Rodini, pisaramekko Marimekon kankaasta, mustavalkoraidallinen itse tehty, sinivalkoinen Zara ja punarautiaan Po.p.
Riikka haastoi laskemaan mekkokaapin saldon ja julkaisemaan sen blogissa. Huh huh, A:n kaapista löytyi 15 mekkoa. Mummot ovat huolehtineet mekkojen riittävyydestä ja kyllä niitä itselläkin tulee ostettua. No, siirsin samoin tein kaksi pieneksi käynyttä varastoon, yhden jätin odottamaan kasvua ja kolme mekoista on siirretty yöpaitakasaan, eli kuvasin vain ne joita oikeasti tulee käytettyä. Hoikalle ja pitkäjalkaiselle lapselle ei trikoiset t-paitamekot sovi ollenkaan mallinsa vuoksi, joten niitä käytetään yöpaitoina. A käyttää mekkoja melkoisen vaihtelevalla menestyksellä. Välillä ei puettaisi mitään muuta kuin mekko, toisinaan taas mekot ei kelpaa alkuunkaan. Mieluiten mekon kanssa käytetään leggingsejä tai kapeita farkkuja, joten sekin määrittelee millainen mekko kelpaa. Usein miten päälle eksyy kuitenkin suosikkimekko, joka tietysti on kuvanottohetkellä pesussa. Siis tämä:


Mini Rodinin tiikerimekko on kuin tyttö itse, sopivan mutkaton ja rouheakuosinen. Vauvan mekkovarasto on vielä hyvin pieni. Pikkuvauvalla mekot eivät ole kaikkein käytännöllisimpiä, eikä niitä juurikaan tule käytettyä. Nyt olen koittanut löytää mekkoa ristiäisiin, mutta valitettavan monella merkillä koot alkavat vasta 68 cm:stä tai jos koko 62 löytyy on sekin valtavan suuri. Niinpä mekkoja ei ole tullut toistaiseksi ostettua. Kukallinen tunikamekko on A:n ensimekko, niitä harvoja joita en ole raskinut eteenpäin laittaa. Muumimekon vauva sai kummityttöni perheeltä lahjaksi. Se onkin mukavan pehmeää velouria, niin että sitä on mukava käyttää. Pygmin hame on ainoa oma ostokseni toistaiseksi.

2 kommenttia:

  1. Ihania mekkoja A:lla :)! Meilläkin oli tuo tiikerimekko viime syksynä ja tykkäsin myös kovasti. Jotenkin paljon kivempi, kuin se Stockan röyhelö-versio.

    VastaaPoista
  2. Kumpa vain kelpaisivat useamminkin päälle, eivätkä olisi vain äidin silmäniloa kaapissa :) En minäkään sille röyhelömekolle lämmennyt, mutta muuten nuo tiikerit oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä ja mekon lisäksi ostin heti myös paidan V:lle.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...