torstai 28. marraskuuta 2013

Raitoja ja haasteRiikka jatkaa lastenvaatehaasteitaan, tällä kertaa vuorossa raitapaidat. En ole varsinaisesti mikään raitafani, enkä niitä.erityisesti osta, mutta suorastaan yllätyin kun aloin katsella lasten vaatteita sillä silmällä. Kaapista tarttui äkkiseltään tällaiset kasat raitoja, pyykkikorista löytyisi varmasti vielä muutama. Eli kyllä löytyy! Jännä sinällään että näistä paidoista ehkä yksi tai kaksi on itse ostettuja, suurin osa on joko lahjaksi saatuja tai kierrossa meille tulleita. Kierrätämme vaatteita kummilapsen perheen kanssa ja sieltä on raitoja kotiutunut meille iso kasa. Erityisen paljon saamme kotimaisia tasaraitoja eri väreissä ja ymmärtääkseni hekään eivät ole raitojen ensimmäisiä käyttäjiä. Sen lisäksi että laatu on todella hyvä, raidat ovat myös ajattomia. Nyt jo koululaiseksi ehtineeltä lapselta jääneet 92 kokoiset raidat näyttävät nyt ihan yhtä tuoreilta kuin silloinkin.

Se kuosi joka minut taas saa syttymään tällä hetkellä, on salmiakkiruutu. Raidan Valo oli pakko saada jo ihan nimensäkin vuoksi, vaikka sen tytölle ostinkin. Muuten salmiakit löytyy meillä pääasiassa leggingseinä. Pakko tunnustaa että palasin kotiin tunti sitten yhdet uudet kassissani. Näyttivät salmiakkikuvioita olevan myös pojan yöpaidassa, kun kävin hänet peittelemässä. Heitänkin vastahaasteena laskemaan teidän salmiakkinne! Montako löytyy?

3 kommenttia:

  1. Kivat raidat. Mutta etenkin tuo salmiakki, meiltä löytyy myös Raidan paita mutta siihen jää. En ole muualla muistaakseni törmännyt!?

    VastaaPoista
  2. Lindexiltä ja Hennesiltä olen meidän salmiakkileggingsit hankkinut :)

    VastaaPoista
  3. Raitaa taitaa löytyä muutama maripaita ja joku hassu benettoni tällä hetkellä. Mummulassa toki tyttöä odottaa suuri laatikollinen mun ja veljen vanhoja maripaitoja ja marikalsareita. Raitoja siis tulossa suurin määrin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...