keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Ristiäisvalmisteluja

Juhlimme ristiäisiä ja nimen julkistusta sunnuntaina. Valmistelut ovat vauhdissa. Juhlapaikkana on vanha koristeellinen pappila, joten olin valinnut melko hempeitä sävyjä.


Kutsut postitettiin pari viikkoa sitten.


Tavoitteena olisi askarrella hieman koristeita, mutta näistä en ota stressiä jos en ehdikään.


Tulevien kummitätien kanssa on sovittu leivontatalkoot lauantaiksi. Ihanaa kun tämän vauvan kummit asuvat niin lähellä. Lähimmät vain porraskäytävän toisella puolella. Ainakin jotain suklaaherkkuja on tarkoitus leipoa. (Pahoittelut hämäristä kuvista. Yleensä aikaa näihin juttuihin on vasta lasten mentyä nukkumaan ja ulkona on jo pilkkopimeää.)

 

Tyttöjen vaatetus on aiheuttanut hieman päänvaivaa, eivätkä ne ole vieläkään hankittuna. Kastemekko on onneksi valmiina, se kun on aikoinaan minulle virkattu, mutta koska se on todella pientä kokoa, haluan vauvalle päälle jotain edes hieman mukavampaa kasteen jälkeen. A:lle haaveilen tyllihameesta, vauvalle mekosta. Nämä kaunokaiset löytyy Espritin mallistosta. V:lle on onneksi kummitäti tuonut "amerikantuliaisina" hyvän kauluspaidan, joten hänen pukeutumiseltaan ei tällä kertaa tarvi stressata.

Niin ja se nimi, sekin pitäisi vielä päättää. Miten se onkaan niin vaikeaa tällä kertaa...

1 kommentti:

  1. Toivottavasti ristiäiset sujuivat hyvin :) mihinkäs nimeen pienelle päädyitte? Aivan ihana juttu kun valmisteluapulaisia löytyy noinkin läheltä. Minä aloin viime syksynä hurjasti kaivata tietynlaista yhteisöllisyyttä, ja nyt on sellainen olo että pikkuhiljaa niitä ihmisiä on löytynyt ympärille. Mahtavuutta :)
    Kiva blogi sinulla, joskus tänne eksyn, kommentoida en ole tainnut aiemmin.
    Itselläni tytöt 5ja 8 v ja kolmosesta kovasti haaveilen :) toistaiseksi hyvä näin.
    T.Sanniska

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...