maanantai 18. marraskuuta 2013

Vekarakas vauvakirjaKuinka moni on saanut aikaiseksi täyttää vauvakirjaa lapselle? Varsinkaan toiselle tai kolmannelle? 

Minusta vauvakirjat ovat ihania ja on mukava lukea välillä omaakin vauvakirjat, jonka äiti minulle täytti. Valitettavasti A:n vauvakirjassa on paljon enemmän merkintöjä kuin V:n, mutta aion silti yrittää täyttää myös tälle kolmannelle lapselle. Vielä ei kirjaa ole hankittu, mutta nyt törmäsin hauskannäköiseen ja hieman erilaiseen vauvakirjaan. Vekarakas, vauvakirja vauhdikkaille perheille sisältää kauniin kuvituksen lisäksi sopivasti tilaa kirjoittamiselle ja mukavia johdattelevia kysymyksiä. Sisäsivuihin pääsee tutustumaan täällä. Saatanpa kääriä tällaisen myös vasta vauvan saaneelle ystävillekin joulupakettiin.
1 kommentti:

  1. Mä olen täyttänyt toisesta lapsesta jopa paremmin vauvakirjaa ja tehnyt valokuvakirjaa muutenkin kuin esikoisesta. Johtuen selkeästi siitä, että nimenomaan EN halunnut toistaa tuota aina puhuttua käyttäytymismallia: toiselle lapselle ei tule vauvakirjoja täytettyä.

    No, se pitää tunnustaa, että päiväkirjaa lapsen kasvusta ja kehityksestä ym. on tullut toisen lapsen osalta kuitenkin kirjoitettua huonommin kuin esikoisesta aikanaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...