sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Pelailua


Iloisimmat lapsuusmuistoni liittyvät perheen kesken yhdessä pelaamiseen. Kotona pelasimme lapsena Kimbleä ja Afrikan tähteä. Kesälomilla istuimme veljeni kanssa kirjastossa pelaamassa Muuttuvaa labyrinttia. Reissussa mukana kulki aina Uno- kortit tai Yatsy. Isompina siirryimme Trivial Pursuitin pariin. Suunnattoman kilpailuhekisinä pelasimme milloin tiskivuorosta, milloin imuroinnista. Edelleen aina kun kokoonnumme yhteen, kaivetaan Trivial Pursuit tai jokin muu peli esiin.


Tänäkin jouluna kokoonnuimme vanhempiemme luokse ja pelit kaivettiin esiin. Lapset toki osallistuvat päivisin, mutta tiukimmat pelit pelataan lasten mentyä nukkumaan. Olemme onnistuneet löytämään yhtä peli-intoiset puolisotkin. Tänä jouluna pukinkonttiin oli etsiytynyt useampikin uusilautapeli. Qin on vuoden 2013 aikuistenpeli, mielenkiintoinen strategiapeli, kuten myös Indigo. Hoppsan taas vuoden 2013 perhepeli, jossa vaaditaan tilaa liikkua. 


Äitini oli ostanut mummolan ajanvietteeksi Brion klassikon, Labyrinttipelin. Riittävän vaikea, niin ettei kukaan vielä toistaiseksi ole päässyt loppuun asti.

Kuten tämän päivityksen kellonajasta voi päätellä, tiukimmat taistot kestävät myöhään yöhön.

Pelataanko teillä pelejä? Mikä peli on teidän suosikkinne? 

1 kommentti:

  1. Meidän 2v. sai joululahjaksi sammakko-aiheisen "Minun ensimmäinen pelini" tms sarjan pelin ja muistipelin, joista varsinkin sammakkopeli oli suuressa suosiossa heti jouluaattona. Perinteisesti ollaan pelattu Trivialia myöhään yöhön jouluaattona aikana ennen lasta (kun oltiin aatto aina meillä kotona ja jaksoi valvoakin ;)), mutta nyt oli kivaa kun myös kolmistaan kotona ollessa saatiin sammakkopelin kans yllättävän pitkä pelisessio illalle :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...