sunnuntai 26. tammikuuta 2014

6- vuotiasJuhlimme tänään A:n kuusivuotissynttäreitä. Tyttö halusi Monster High/ hirviöteeman. Etukäteen pelkäsimme ettei kukaan uskalla tulla juhlimaan vauvan vesirokon takia, mutta onneksi kaikki eivät peruneet ja saatiin kunnon juhlat aikaiseksi. 


Hirviöteeman mukaisesti A halusi ötökkäkakun. Lähikaupan leluhyllystä löyty kamala muovikovakuoriainen johon tyttö ihastui välittömästi. Tumman viirit ovat suklaata ja sisältö ihan perinteistä täytekakkua, mutta aikuisille ei kakku meinannut heti maistua.


Monster High tuntuu olevan todella suosittu teema, ainakin päätellen siitä miten kovan työn takana oli löytää noita astioita. Ongintapalkkiona olleet pussit askarreltiin itse joulukalenterista tulleista pusseista ja tulostetuista kalloista.

Vauvastani on tullut iso tyttö. Ensi viikolla pitäisi ilmoittautua esikouluun ja samallamietyiä jo hieman tulevia koulukuvioitakin. A odottaakin esikoulua jo kovasti. Hän osaa jo lukea ja kirjoittaakin jo hyvin. Laskeminen kiinnostaa kovasti ja joululahjaksi hän sai rannekellon ajanopettelua varten. Vanhempien mielestä noita ehtisi kyllä opetella myöhemminkin, mutta lapsi itse haluaa, kyselee ja tutkii, joten koitamme parhaamme mukaan tukea ja opastaa. Suosikkijuttuja ovat Monster High- nukkejen (tv-sarjaa tyttö ei tunne ollenkaan) lisäksi dinosaurukset, Legot ja kirjat. Isona hän aikoo lego- opistoon, sinne missä enokin opiskelee ja rakentaa legorobotteja. Aalto- yliopisto ei kuulemma kuulosta yhtä hienolta. Jotain kertoo sekin, että mieluiten legoista rakennetaan tarkasti ohjekirjaa seuraten, kuin vapaasti palikoita yhdistäen. Synttärilahjaksi saatu rahtilentokone lennonjohtotorneineen ja ajoneuvoibeen valmistui kahdessa päivässä. Pikkutarkka luonne siis, tuo minun iso pieni tyttöni.

1 kommentti:

  1. Mukava, että saitte juhlat pidettyä :)! Myöhäsyyneet onnittelut 6-vuotiaalle!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...