keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Kassipussikori

Joku aika sitten kerroin ostaneeni Metsolan Black & White collectionin kangasta. Kaupassa vielä mietin tyynynpäällistä, mutta kotona syntyikin ihan toinen idea.


Säilytyskoreille  (tai miksi tätä pitäisi nimittää?) on aina tarvetta, ainakin meillä, ja kangasta oli juuri sopivasti kappakassikokoiselle paperipussille. Tähän kokoon mahtuu iso kasa vauvaleluja, lankoja tai vaikka dublopalikoita.


Säilytyskassi syntyy yhden illan projektina, joten näitä viitsii tehdä enemmänkin ja samalla saa hävitettyä kaapeista sekä kankaita, että paperikasseja, joita meillä kerääntyy ruokapiiritilausten mukana joka viikko. Erikokoisia pusseja käyttämällä voisi tehdä vaikka kukkaruukunsuojuksen tai säilytyspussin tuteille. Mitäs tykkäätte?

3 kommenttia:

  1. Tykkään! Aivan ihania, käytännöllisiä ja mitä vielä :). Hyvä sä, mutta missä ihmeen välissä sä ehdit tehdä tämmöisiäkin? Superäiti <3.

    P.S Se tyky-iltahan vois saada myös ompeluteeman ;). Kaikki kivat kangasjämät mukaan ja saumurit laulamaan? Vai pitäiskö vaan rentoutua..?

    VastaaPoista
  2. Mulla on sellainen vakava ongelma, etten kykene katsomaan telkkaria tai edes lukemaan ilman että teen samalla jotain :D näihin ei tosiaan montaa hetkeä mennyt, suunnilleen yhden leffan verran, kun odottelin välillä liiman kuivumista ja tosiaan muita välineitä ei tarvita kuin sakset ja liimaa. Ompeluteema vois olla kyllä ihan kiva.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...