sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Leikkisä päivä

Kaksivuotiaan leikkejä on ihana seurata. Mielikuvituksella ei ole mitään rajoja. Parkkihallissa voi olla koti, kauppa, parkkihalli tai vaikka päiväkoti. Mittasuhteilla ei ole mitään väliä, vaan dublo-ukko voi ajaa pikkuriikkistä autoa, iso traktori sopii ihan mainiosti viereen, pöytäliinalla on omapaikkansa ja leikkikännykkä on oltava vieressä koko ajan.


"Lentokone menee,  huiiijuii! Tää on traktorimies. Se menee sairaalaan mummon kanssa. Sillä on jalka kipeä. Joo-o, ihan oikeesti!"


Parkkitalo on V:n lempilelu. Hän sai sen vuosi sitten joululahjaksi. Harmillisesti se kuitenkin rikkoutui jo alkukeväästä varomattomien leikkien seurauksena, niin että ylin autokansi jouduttiin irrottamaan kokonaan. Myyjäliike totesi lelujen olevan kulutustavaroita ja epäilivät että varaosien saaminen on mahdotonta, eivätkä he ainakaan niitä saa. Harmitti, mutta lapsen mielikuvitus onneksi kehitti kolmoskerroksen ja lelulla jatkettiin leikkejä.


Nyt joulun aikaan huomasin samaista parkkitaloa myytävän taas ja etsin käsiini maahantuojan yhteystiedot. Viimeviikolla viimein laitoin sähköpostia maahantuojalle. Voihan sitä ainakin kysyä. Seuraavana päivänä sähköpostissa odotti vastaus ja perjantaina haimme uuden kolmostason postista. Kiitos vain Hape ja Tevella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...