sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Tangle TeezerPieni kapine piikikästä muovia on puhuttanut jo useamman vuoden ainakin kauneusblogeissa. Useampi hiustehoitotuotteiden päälle ymmärtävä kaverikin on tällaisen hankkinut jo ajat sitten ja hehkuttanut. Nyt sain suosituksia jo sellaisiltakin kavereilta, joilta en olisi kauneusvinkkejä saavani, joten pakkohan minunkin oli kokeilla. Ai mikäkö tuo on? Se on Tangle Teezer ihmehiusharja. Pakko myöntää, ettei kohu ihan aiheetonta ole. Minulla on luonnonkihara ja todella herkästi takkuuntuva, paksu tukka, jota märkänä ei edes kannata yrittää harjata. Tai siis ei kannattanut ennen. Takut häviää kivuttomasti ja samalla muoviharjakset hieroo päänahkaa. Valitettavasti A on perinyt takkuuntuvan hiuslaatuni ja aiemmin aamuisin kiukuteltiin hiusten harjauksen kanssa. Ei enää. Ja ne lupaukset kiiltävästä hiuksista, en edelleenkään tajua miten se on mahdollista, sehän on vain hiusharja, mutta totta se on.

Joko teiltä löytyy ihmeharja? Tykkäättekö?

5 kommenttia:

 1. Täälläkin tykätään :)! Harja on ehdottomasti mun aamujen pelastus.

  VastaaPoista
 2. Saman harjan saa 2 eurolla ebaysta ja on ihan yhtä hyvä ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä! Omat ja esikoisen hiukset kun peittävät pakarat, keskimmäisen hiukset menevät vyötäröllä, joten hyvä harja on aina tarpeen.

  Muuten, tämä uusi fonttisi on vaikea nähdä lukea. Menee yhteen suhruksi.

  VastaaPoista
 4. Hei, kiitos palautteesta! Luen tätä itse iPadilla, ja tietokoneella voi näyttää ihan erilaiselta. Pitääpä tarkistaa ja vaihtaa.

  VastaaPoista
 5. Meillekin tuli tuo vasta ja on kyllä ihan paras kapistus tytön peikkotukkaan!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...