keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Hattumies

Poikani rakastaa roolileikkejä ja niihin pukeutumista. Hänellä on milloin kenenkin kengät jalassa, helmet kaulassa ja mitä milloinkin. Erityisen ihastunut hän on hattuihin. Hattu pitää olla päässä aina, mielellään myös kodin ulkopuolella.


Tämä on V:n suosikki: setähattu (kuka tunnistaa mikä tämä on oikeasti ;)). Se päässä voi tehdä mitä vain, mutta yleensä se on ruoanlaittohattu. Tämä päässä leikkikeittiössä syntyy satumaisia herkkuja, varsinkin kalakeittoa. Mummon vanha pöytäliina, eli rätti, kulkee myös ruoanlaitossa mukana. Siitä syntyy hyvää soppaa.


Tämä on ihan vain hattu. Erityisen usein tämä on koiran päähine.


Uusin löytö on alkuviikosta nimipäivänä saatu traktorimiehenhattu. Löysin tämän -70% alehyllystä! todellinen löytö siis. Nimensä mukaisesti tämä päässä ajetaan traktoria, mikä voi olla sohva, tuoli, sänky tai ihan mikä vain. Tämä päässä on myös hyvä pelata polkupyöräpooloa.

Tällaisia keskiviikkokuulumisia meiltä. Mitä teillä leikitään?

4 kommenttia:

 1. Ihana hattumies :). Oisko ekan kuvan hattu Ikean leikkiruokien kori ;)?

  Ja meillä myös pukemisleikit ovat suosiossa. Yleensä tyhjennetään eteisen vaatekoreja. Tyttö saa vaatteet päällensä jo itse, ja poika sitten kiikuttaa hanskat, pipot jne minun luo ja pyytää auttamaan. Toinen lempileikki on uimaleikki, jolloin puolestaan riisutaan kaikki vaatteet :D. Näin meillä..

  VastaaPoista
 2. Sepä juuri :) Taitaa olla tuttu hattu aika monesa perheessä. Eteisen vaatekorit ovat meilläkin usein penkomisen alla :D

  VastaaPoista
 3. Ihania hattuleikkejä! :) Meillä kiipeillään ja rakennetaan majoja. Ompelemani hernepussit olivat tämän viikon paras juttu. Niitä heiteltiin ja niillä tasapainoiltiin.

  VastaaPoista
 4. Ihana blogi! Hei pakko kommentoida vaikkei tuore postaus olekaan, et meillä usein päässä sama vihanneskori :D t. Anna

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...