keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Stokke Tripp Trapp Newborn set

Vauvatarvike- sarjan kolmas osa


Tämäkin tuote liittyy ajatukseni helpottaa vauva-arjen aloitusta sektion jälkeen. Stokken newborn kaukalo Tripp Trapp- tuoliin asennettuna nostaa vauvan seisomakorkeudelle sekä kätevästi pöydän ääreen. Ei siis kumartelua ja nostelua. Lisäksi vauvan saa sijoitettua sopivalle korkeudelle isosisarusten silitellä, ilman pelkoa ylikävelystä.


Mekanismi on todella kätevä. Klik vain ja kaukalo on paikoillaan, eikä enempää vaadita poisottamiseenkaan. Vauvan viihdykkeenä kaukaloon kuuluu varsi lelua varten. 


Pieni suunnitteluvirhe tässä tuotteessa tuntuu kuitenkin olevan. Kuten kuvasta näkyy, istuin on todella pieni. Kuvanottohetkellä vauva oli vasta 3 kk ja kaukalo alkaa käydä liian pieneksi. Tänäpäivänä vauvan peppu ei enää mahdu kunnolla kaukaloon ja turvavyötkin alkavat olla liian lyhyet. Suositusiäksi on annettu 0-6 kk ja ajattelimmekin että tuo olisi kätevä ensilusikallistenkin maisteluun, ennen kuin vauva osaa istua. Aika tipalle menee onnistuuko. Istuin on vielä käytössä, mutta kovin mukavalta se ei enää näytä eikä vauva kovin pitkään siinä viihdykään.


Tripp Trapp New Born- kaukalosta jäi kahtiajakoinen olo. Toisaalta tosi kiva ja kätevä sekä hyödyllinen, mutta suunnittelutyö on jäänyt vajaaksi.

2 kommenttia:

 1. Samaa olen kuullut muiltakin. Harmi, toivottavasti puutteisiin puututaan myöhemmässä vaiheessa.

  P.S. Miten teillä on lähtenyt uusi arki käyntiin? Postausta asiasta odotellaan jo ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti.

   Postaan uudesta arjesta kunhan se saadaan jotenkin käyntiin. Töissä etsitään tunnuksia ja käyttöoikeuksia ja iltaisin lapset on ihan villejä kun eivät ole vielä tottuneet ja vauva on rinnalla koko ajan. Mutta vasta kaksi päivää takana, eiköhän tämä tästä 😊

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...