torstai 13. maaliskuuta 2014

Blogiarvonta: Ever After HighSuurin osa pikkutytöistä taitaa viehtyä "muotinukeista", siis noista suurisilmäisistä, pitkähiuksisista muovinukeista, jotka ovat varustettu hienoilla vaatteilla ja asusteilla. Niin myös A. Muistan kuinka itse sain viisivuotiaana joulupukilta Superstar Barbien, se oli parasta mitä kuvitella saattoi siihen aikaan, joten voin kyllä ymmärtää myös tytön viehtymyksen.Vaaleanpunaisen tyllin ja vaaleiden kiharoiden sijaan, A tykkää enemmän tummakutrisista ja hieman mystisemmistä nukeista, kuten esim. synttäriteemasta saattoi päätellä.


Mattel on lanseerannut ihan uuden nukkesarjan nimeltä Ever After High. Kyseessä on tuttujen satujen toinen sukupolvi: Lumikin tytät, Prinsessa Ruususen tytär, Liisa Ihmemaassa elokuvan hatuntekijän tytär jne. Mutta nämä tytötpä eivät suostukaan äitiensä saduistaan tuttuihin loppuihin, vaan haluavat tehdä omat tarinansa. A ihastui Raven- nimiseen nukkeen, joka tarinansa mukaan on Lumikin pahan kuningattaren tytär, joka kuitenkin, toisin kuin äitinsä, haluaisi olla hyvä. Lisää nukeista ja hahmoista voi lukea täältä.
Nyt avaankin pitkästä aikaa suuren lukijakilpailun, jonka palkintona on oma Raven- nukke lapsellesi! Osallistumisaikaa on kuun loppuun, eli 31.3. saakka. Jätä komenttilaatikkoon viesti ja kerro vaikka mistä haluaisit lukea seuraavaksi blogistani. Lisäarvan saa jakamalla kilpailulinkin omassa blogissa.

30 kommenttia:

 1. Mukana arvonnassa.

  Tykkään blogistasi tällaisenaan, tulee luettua kaikki päivitykset, mutta liian harvoin tulee kommentoitua. Yritän parantaa tapani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottapuhuen minulla on ihan sama juttu. Paljon tulee luettua, mutta harvoin kommentoitua. Pitäisi yrittää aktivoitua itsekin.

   Poista
 2. Mukana arvonnassa. Haluaisin kuullä teidän kevätkauden ulkoiluvaatteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oiskin aihe jota pitäisi miettiä, ne kun ovat yhä kaupassa :)

   Poista
 3. Saanko määkin osallistua? Haluaisin lisää juttuja ihanasta kummitytöstä :). Terveisin E

  VastaaPoista
 4. Ihania :) mukana oon. Kaikki kiinnostaa, perusarkijutut varsinkin.
  martikainenpaivi at hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että perusarkijutut kiinnostaa, itsestä kun välillä tuntuu että jaksaako niitä kukaan lukea :)

   Poista
 5. Lastenvaatteet kiinnostavat aina :)
  s.kansakoski@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Ihan uus juttu mulle nää nuket! Voisin kuvitella, että uppois meidän E:hen paremmin kuin normibarbit (jotka ei juuri kiinnostakaan). Pitää olla vähän särmää ;)

  Käsityöt, vaatteet, arki, koti - kaikki uppoaa =)

  VastaaPoista
 7. Samaa mieltä pitkälti kuin edelliset: perusarkea!

  sopeutuja@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Käsityöt ja lapsiperheen arkiset jutut kiinnostavat
  hannak.valtonen@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Mukana!

  Arkijutut on aina kivaa luettavaa :)

  VastaaPoista
 10. Minäkin osallistun :) minusta blogiasi on mukava lukea. Kirjoitat rehellisesti asioista arjestasi jota ei kovin moni uskaltaisi blogissaan kirjoittaa. Perusarki, lapsien hommailut ja käsityösi ovat mukavaa luettavaa! Tuohon muotinukke kirjoitukseen pitää vielä kommentoida että meillä ei tämä villitys ole vielä saapunut. Mila pitää vielä barbeista ja disneyn prinsessoista. Tähkäpää on mahtava! Mielenkiinnosta näytin hänelle kuvan tästä muotinukesta. Hän tuumasi, wau! Jesse taas osasi kertoa mikä tämä nukke oli. Kenties luokkakaverit tytöt ovat kertoneet :) terkuin: Minna e

  VastaaPoista
 11. Arkijutut on parhaita ja mä kyllä jaksan niitä lukea. Tietty kaikki käsitöihin liittyvä myös kiinnostaa ja just siinä tahdissa kun niitä tulee :)

  Vähän naurattaa osallistua tähän kun tuo meidän typy ei ole osoittanut juuri minkäänlaista kiinnostusta nukkeihin tai barbeihin. Neljä sillä niitä on ja yksi vain ostettu uutena (ja sekin alesta) ja jokainen hankittu vain kokeeksi, että joko nyt. Kerran sillä oli barbit leikissä (mitä ne isopäiset nuket nyt onkaan) ja silloinkin ne istui koko ajan vankilassa :D Mutta jos voitan tämän niin josko sitten...

  Osallistun kahdella arvalla eli linkitän blogiin tän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä myös nuket ovat milloin missäkin arestissa :D

   Poista
 12. Mukana arvonnassa :) tmkuitunen@hotmail.com Löysin vasta blogisi ja hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
 13. Hei, arvalla mukana. Blogiisi löysin vasta, joten aiheita en äkkiseltään osaa antaa :D

  VastaaPoista
 14. Mukaan arvontaan, lastenvaatteet kiinnostavat täälläkin =)!
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 15. Hei, mukana!! Meillä on yksi Monster High ja Ever After High fanaattinen pikku tyttö. Nyt hän juuri säästää rahaa kyseiseen nukkeen :)

  Löysin tänne blogiin sattumalta Miia Kutikutin blogin kautta. En ole siis aikaisemmin lukenut blogiasi. Niin on vaikea kertoa mitä haluaisin lukea lisää. Mutta nyt jään heti lukijaksi, näytti kivalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöh, en tiedä miksi en pääse liittymään nyt lukijaksi. Yritetään myöhemmin uudestaan.

   Poista
  2. Tervetuloa! Toivottavasti onnistuu myöhemmin :)

   Poista
 16. Osallistun arvontaan. ja käsityöt erityisesti kiinnostavat

  VastaaPoista
 17. Mukana arvonnassa. Tykkään lukea ihan tavallisia arkisia juttuja ja lasten vaatteet kiinostaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...