maanantai 3. maaliskuuta 2014

Ihanaa kauraleipää Ensimmäinen työaamu. Ennen lähtöä nopea aamiainen jotta pääsen hereille ja jaksan pyöräillä aamuhämärissä. Leipä on meidän perheessä perusaamiaista. Hyvää, terveellistä, nopeaa, täyttävää ja pitää nälän poissa pitkään. 


Leipää kuluu meidän perheessä aamiaisen lisäksi välipalana, iltapalana, eväänä ja herkkunakin, kun oikein hyvää leipää löytyy. Joululahjaksi kotiin ilmestyi leivänpaahdin, ja niinpä viimeiaikoina on kokeiltu erilaisten leipien paahtamista, ei vain perinteisen paahtoleivän. Meillä tykätään erityisesti erilaisia siemeniä sisältävistä myslileivistä.


 Vaasan leipomot on tuonut markkinoille uusia Kaurasydän- leipiä. Kaura tekee hyvää vatsalle, mutta näihin leipiin on lisätty extra-annos kauran luontaista beetaglukaania, mikä tekee leivästä entistäkin terveellisempää. Syömällä kolme viipaletta päivässä saa alennettua kolesterolia luonnollisesti. Tärkeintä meille on kuitenkin maku ja nämä ovat herkullisia. Makuvaihtoehtoina on 100% kauran lisäksi omena-mysli sekä meidän perheen suosikki porkkana. Kannattaa kokeilla myös paahdettuna!


 Tänä aamuna ajattelin ottaa eväät mukaan. Pyöräilyn jälkeen kahvitauolla maistuisi eväsleipä. Niin tai olisi maistunut, ellei joku muu olisi ehtinyt napata leipäni ensin.

www.blogirinki.fi
Yhteistyössä Vaasan kaurasydänEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...