torstai 27. maaliskuuta 2014

Pientä pintaremonttia

Kohta viisi vuotta sitten ostimme tämän asunnon. Talo oli upouusi, kuten myös kaikki pinnat. Koska emme päässeet itse vaikuttamaan materiaalivalintoihin, saimme tyytyä perusratkaisuihin. Sinällään olemme kyllä tykänneet. Valkoiset sileät ovet ja neutraali värimaailma on mukava pohja sisustaa oman näköiseksi, mutta samalla myös aika tylsä ja persoonaton. Monta asiaa olisimme valinneet jo silloin toisin, mutta ekologinen ajatusmaailmamme ei sallinut repiä upouusia ja ihan siistejä kalusteita ja tasoja pois ihan vain siksi että ne olivat tylsiä Tyydyimme maalaamaan ja tapetoimaan seiniä ja vaihdoimme keittiön vetimet. 

Nyt kuitenkin tuli mitta täyteen kylppärin suhteen. Valkoisten kaappien seurana oli valkoinen taso, joka jo tässä ajassa alkoi ikävästi kellertää. Mies tuumi että nyt on aika "päiväuniremontille", ajoi bauhaussiin ja seuraavana päivänä lasten päiväunien aikana kylppäriin vaihtui taso.


Kattosuihku on ollut minun haaveeni. Yllättäin löytyi malli joka ei vaatinut isoa kiinnitysurakkaa poraamisineen, vaan senkin asennus onnistui päikkäreiden aikana.

Muutama uusi tekstiili lisäksi ja kylpäärin tunnelma muuttui täysin. Rahaa ei palanut kuin reilu satanen, mutta muutos tuntuu tosi suurelta. Miksei me tehty tätä jo ajat sitten?

2 kommenttia:

  1. Hei,
    mistä löytyi tuollainen suihku? Olen myös ajatellut, että sellainen vaatisi isompaakin remonttia. Haluaisin mielelläni meillekin tuollaisen, asumme myöskin uudessa "tusinatalossa" ja osa pinnoista onkin jo vaihdettu. Isompiin remontteihin ei aiota tässä asunnossa alkaa, esim. keittiö jo vähän kyllästyttää, mutta ehkä sitten seuraava koti on se unelmakoti.

    Olen silloin tällöin lukenut juttujasi, jonkun muun blogin kautta joskus päädyin tänne :)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa! Tusinatalo on kyllä kuvaava nimitys. Suihku on byggmaxista.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...