tiistai 18. maaliskuuta 2014

Vaippaompelua

Kolmannen lapsen kanssa olemme onnistuneet täyskestoilemaan ja vain muutama kertakäyttövaippa on tarvittu koko aikana. Kiitos ystäviltä saatujen lainavaippojen, meillä on ollut laaja valikoima erilaisia vaippoja, A: n ja V:n vanhojen rinnalla.


Ajattelinkin ommella isompia sisävaippoja hyväksi havaittuja mutta pieneksi käyviä vaippoja mallina käyttäen. Kaapista löytyi sopivasti käyttämätön metri bambufleeceä ja yllin kyllin joustofroteetilkkuja. No siitä vaipasta ei ole paljon kerrottavaa, se on yhä kesken, mutta näppäriä imuja sain kuitenkin aikaiseksi. Imuissa on sisimpänä kaksi kerrosta paksua bambufleeceä ja ulkopintoina joustofroteeta tai velouria. Kunnolla töitä siis saumurille.


Vaikka retrokuosit vaatteissa kyllästyttää jo, vaipoissa nämä iloiset värit toimii. Vaikka sinällään on ihan sama minkä näköistä tavaraa vaippaan tunkee sisällöksi, tekee nämä pyykkihuollosta hiukan hauskempaa. 2 kommenttia:

  1. Nyt kun meillä ei ole vaipat olleet käytössä enää yli kahteen vuoteen, niin imuja käytetään edelleen. Mullahan on myös just noita samaisia muotoonsaumattuja lätkiä ja ne on ihan parhaita kaikenlaisissa sotkujen pyyhinnöissä. Eli jatkavat elämäänsä lattiatahrojenpyyhintäriepuina. Vasta viime viikolla myin pois vaipat ja nauratti, kun raaskin luopua vain osasta imuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on myös muutamia harsoja ja imuja eksynyt siivousräteiksi ja erityisesti miehen polkupyöränrassausräteiksi :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...