keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Ryynin kevätvaatteet

 Minulta pyydettiin postausta lasten välikausivaatteista. Aloitan Ryynin vaatetuksesta, pienemmät kun kulkevat vielä osittain talvivaatteissa.Päädyin jatkamaan ketjuliikekokeiluja ja tänä keväänä tyttö pukeutuu Kappahlin takkiin. Olen kuullut merkistä paljon kehuja ja tyttö ihastui väritykseen. Ainakin erottuu ulkoillessa. Molo kidsin housut ovat olleet suosikit jo monta vuotta. Mitoitus on loistava hoikalle ja pitkäjalkaiselle lapselle. Valitettavasti näihin tuli reikä polveen jo parin käyttökerran jälkeen pyörällä kaatuessa. Kai se on tämä rymyämisikä. Maastokuvioiset Converset ovat myös tytön oma valinta, eikä niiden ostamiseen kyllä tarvinut kauaa isää houkutella. Pihaleikkeihin niitä ei vielä ole annettu, mutta paksumman materiaalinsa ansiosta, ne ovat mukavat pyöräilykengät.


Parempana takkina tytöllä on Mini Rodinin Pico. Tämä on aivan loistava näille keleille kun mittari näyttää pari astetta plussaa ja kevättuuli viilentää. Pico ostettiin syksyllä ja on ollut loisto-ostos. Näin lauhana talvena se on käynyt kauppatakista syksystä kevääseen. Punaiset Converset ovat myös syksyn hankinta. Ne ostettiin hiphop-tunneille ja kunhan tunnit loppuvat muutaman viikon kuluttua saa ne käyttää loppuun ulkona. Lisäksi toki löytyy pipoja, huveja ja hanskoja tuomaan vaihtelua.

Koska tuo Pico on kuitenkin aika paksu, olen ajatellut hankkia vielä kolmannen takin. Jokin ohut ja tyttömäinen olisi kiva. Vai pärjäisikö sitten jo suoraan huparilla? Mitä luulette? Ottaisin myös mielelläni vinkkejä kestävistä vk-housuista noiden rikkoontuneiden tilalle. Mitkä pysyisivät ehjinä rymyäjillä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...