tiistai 27. toukokuuta 2014

Pori

Terveisiä Porista!


Perjantaiaamuna suuntasimme Poriin. Olimme etukäteen erittäin kyynisiä ja vastentahtoisia reissua kohtaan, mikä on kyllä meille hyvin epätavallista. Yleensä matkailemme mielellämme ja varsinkin kotimaassa. Nyt kuitenkin samalle viikonlopulle osui monta mielenkiintoista tapahtumaa joita emme olisi halunneet jättää väliin. Emme ole yhtään hääihmisiä, ajatuskin pönöttävistä sukulaisista, pitkistä puheista ja ylipäätään peristeisistä juhlista ärsytti. Myöskään ajatus tuntikausia ahtaassa autossa ei houkutellut. Googlettamalla emme Porista löytäneet muuta kuin Yyterin, eikä sitä suositeltu kuin Heinäkuussa. Meillä ei ollut kuin pari tuntia kerrallaan aikaa, joten kovin kauas emme ehtisi edes etsimään.


Pori yllättikin meidät täysin. Ihana kesäkaupunki. Ihan keskustan tuntumasta löytyy kaksikin kivaa leikkipuistoa, toinen torilta ja toinen Raatihuoneen puistosta. Leikkiseuraakin löytyi molemmista. Raatihuoneen puisto oli myös itsessään mukava paikka. Suihkulähdettä tutkittiin pitkän aikaa, samoin raatihuoneen seinän vaakunan karhua. Kauniita vanhoja rakennuksia, hyväntuulisia ihmisiä, jäätelökioskeja ja pari mukavaa butiikkiakin. Kaksi yötä odottamattoman tilavassa ja hyvin varustellussa hotellihuoneessa runsaan ja maittavan aamiaisen kera teki viikolopusta kunnon loman. Niin ja ne häät. Ne olivat ehkä mukavimmat joissa olen koskaan ollut.

Tänne tullaan uudestaan!

1 kommentti:

  1. Hyvä tietää nuo paikat, meilläkin Porin reissu edessä tässä kesäkuun alkupuolella. Paras ystäväni asuu siellä :) Hänellä vain ei ole lapsia, niin ei varmasti tiedä tällaisia lapsiperheiden paikkoja!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...