maanantai 16. kesäkuuta 2014

Kesäkekkerit- kun joukko bloggaajia koontuu.Joskus pitää uskaltaa,
tilata lentolippu,
tavata joukko tuntemattomia ihmisiä,
juoda skumppaa hillopurkista ja
valvoa aamunkoittoon.

Kuten Instagramista huomasitte, tämä mamma suuntasi viikonlopuksi Helsinkiin ihan yksin. Blogirinki julkaisi loppuviikosta upouudet ja upeat nettisivut (käykää ehdottomasti katsomassa!!) ja lauantaina juhlimme kevätkekkereissä Blogiringin toimistolla.

Kuvan otti Mirka
Upeat juhlat meillä olikin. Teki hyvää tavata blogisiskoja ja -veljiä, nähdä niitä oikeita kasvoja blogien takana. Aluksi oli vain joukko tutunoloisia kasvoja, mutta jo lyhyen keskustelun jälkeen tuntui että tunnemme toisemme jo pitkän ajan takaa. Niinhän me tavallaan tunnemmekin. Iloinen puheensorina jatkui koko illan. Pitsaa ja punajuurilastuja, kuohuvia juomia hillopurkeista nautittuna, pullonkorkkiaforismeja, ai siis sä oot se!- huudahduksia, paljon naurua ja riemukasta menoa; niistä oli onnistunut ilta tehty.

Kuvan otti Julia
Kiitoksia Blogiringin väelle ihanista juhlista! Oli ihana nähdä teitä kaikkia, nähdään pian uudelleen. Erityiskiitos vielä erikseen Maijalle! Löysin enempiä eksymättä takaisin Käpylään :)

3 kommenttia:

 1. Kiitos itsellesi! Mun oli helppo suunnistaa Kallion kirkon mukaan, mutta kiva, että sunkin kotimatka päätyi turvallisesti perille. :)) Pullonkorkkiaforismin tehtävä on täytetty, jos se naurattaa tarkastajaakin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mimmu ihanasta seurasta :) Otetaan pian uusiksi!

  Ihanat lapsukaiset <3 Varmasti on mukava palata kotiin, virkistyneenä pitkän viikonlopun jälkeen! Oikein mukavaa juhannusviikkoa sinne.

  VastaaPoista
 3. Oli mukava tavata, vaikkakin tosi pikaisesti tällä kertaa!

  Hyvät juhannukset! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...