perjantai 27. kesäkuuta 2014

Papuja Harakanpesä shopista eli sovituskuvia ja butiikkisuositus!

Papulta ilmestyi vähän aikaa sitten uusi ihana mallisto. Papun satuhahmot ovat valloittaneet meitä jo aiemminkin, ja edellisen malliston nappikaupunkihahmoja löytyykin monen vaatteen verran. Tästä uudesta mallistosta en kuitenkaan (ainakaan toistaiseksi) ole hankkinut kuin raitoja ja mustaa. Vaatteet on hankittu Harakanpesä Shopista Helsingistä ja lupailin Rouva Harakalle sovituskuvia housuista. Molemmat housut ovat koko 110/116 ja tyttö noin 110 senttiä pitkä.


Baggy- housut vastaavat hyvin kokomerkintäänsä. Tytöllä on pitkät jalat, joten housut ovat juuri sopivat. Materiaali on ihanan pehmeää ja joustavaa collegea. Tytön oma suosikki ovat tiestysti nuo eriväriset kiristysnauhat.

Olin ostohetkellä kahden vaiheilla otanko tämän vai vielä isomman koon. Jos tyttö ei olisi noin hoikka, olisin ehdottomasti ottanut isommat, mutta eiköhän tällä koolla pärjätä ainakin jouluun. Sitten voinkin siirtää nämä suoraan V:n kaappiin.

Vinoraitalegginsit sen sijaan ovat todella suurta mitoitusta. Lahkeissa on hurjasti pituutta ja leveyttäkin oli sen verran paljon, että päädyin kaventamaan housuja aavistuksen saumurilla.


Näistä ottaisin normaalivartaloiselle lapselle ehdottomasti pituutta vastaavan koon, tai jopa pienemmän. 

 
Mallillani karkasi hieman käsistä, eikä hän useista pyynnöistä huolimatta malttanut pysyä paikoillaan ollenkaan. Laskettuani kameran hän karkasi samoin tein leikkimään. Kertokoon se vaatteiden mukavuudesta. Nämäkin ovat todella miellyttävän tuntuista luomutrikoota.


Papun rusettipipot ovat jo merkin todellinen tunnusmerkki. Pikkusiskoa on ihailtu niin kahvilassa kuin neuvolassakin suloisessa pipossaan. Tekisi mieli hankkia samanlaiset leggingsit ja pipot meille kaikille kolmelle ja samistella kerrankin tyttöjen kanssa. Näitä nimittäin valmistetaan myös aikuisille, jos vain on riittävän nopea tilaamaan omansa.


Onko Papu jo tuttu? Mitä tykkäätte?

Tämä ei ole yhteistypostaus. Olen ostanut jokaisen tuotteen omilla kustannuksillani normaalihinnalla. Tämä on ylistys kotimaisille lastenvaatteille sekä pienyrittäjille. Piipahdin Helsingin reissullani Harakanpesä shopiin ja jäin suustani kiinni ihanan Rouva Harakan kanssa. Keskustelimme rakkaudesta lastenvaatteisiin, pienyrittäjyyden hankaluudesta ja ihanuudesta. Varo vain tulemme ensi viikolla sinne koko porukan voimin ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...