sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Parvekkeella
Juhannus sateisessa kaupungissa ei oikein juhlalta tuntunut ja viikonloppu menikin aika arkisissa merkeissä. Tänä keväänä parvekkeen laittaminen kesäkuntoon ei oikein ole innostanut. Yeensä olen kylvänyt siemeniä ja koulinut taimia jo hyvissä ajoin ja viimeistään vapulta olen istuttanut kasveja parvekkeelle. Tänä keväänä en jaksanut edes ajatella parveketta kiireiden keskellä ja vasta kun käly vei viikko sitten minut puutarhamyymälään, tuli sellainen olo että voisihan sitä pari kukkaa laittaa. Kukkien lisäksi laitoin yrttejä ja salaattia. Tulihan sieltä puutarhalta mukaan myös yksi tomaatin ja yksi chilin taimi. Nälkä kasvaa syödessä ja vielä tekisi mieli ostaa lisää kukkia ja mansikka-amppeli. 20 neliön parvekkeelle mahtuu enemmänkin kasveja ja kalusteita, sekä nurkkaus miehen polkupyöräpajalle. Kalusteet ovat suurin osa jätelavoilta, sohvalle/sängylle levitin vanhan päiväpeiton ja ompelin kaapin jämäkankaista tyynyt. Sitä ja tätä ja tuota tekisi mieli laittaa lisää parvekkeelle sitä mukaan kun yhden nurkan saa valmiiksi. Onneksi kaupat olivat viikonlopun kiinni. Onhan tässä kesää jäljellä. Kun vielä se aurinkokin ilmeistyisi.

5 kommenttia:

 1. Onpa mukavan kokoinen parveke, ja viihtyisän näköinen. Onko tuo sänkykin roskalavalta? Huippulöytö, olen tuollaista etsinyt tytölle ja itselläni oli lapsena samanlainen keltainen.

  Itsekin laitoin amppelimansikan ja pari muuta niin heti tuli kivempi terassi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sänky on ostettu muutamalla eurolla kierrätyskeskuksesta ja se oli aiemmin A:n sänky kunnes viime kesänä siirsimme sen parvekkeelle kerrossängyn tieltä.

   Poista
 2. Ihanan suuri parveke!
  Ja nuo puulaatikot ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Puulaatikot ovat minunkin suosikkini ja nuokin ovat ehtineet olla meillä monessa käytössä kirjahyllystä kenkätelineeseen ja nyt kasvilaatikoina :)

   Poista
 3. Oi miten viihtyisä parveke! Tuo sänky on upea! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...