maanantai 30. kesäkuuta 2014

Villatakki vauvalle
Olin neulovinani vauvalle villatakin syksyksi, siis siihen ajankohtaan kun illat alkavat viilentyä tai aamulla tarvitsee lämmikettä ennen kuin päivä lämpenee. Valitettavasti tämä kesä on ollut niin viileä, että villatakki meni heti käyttöön, isosta kasvunvarasta huolimatta. Ohjeena on kässänopettajan painajainen.

Mikä tätä kesää vaivaa? Sunnuntaina onneksi oli jo aurinkoisempi päivä, mutta taas sataa, eikä kovinkaan aurinkoiselta ennusteetkaan näytä.

8 kommenttia:

 1. Ihana villatakki!
  Mun on ollut tarkoitus neuloa tämä tekemäni pannan kaveriksi Pienimmälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää oli yllättävänkin mukava neulottava

   Poista
 2. Hei,haastoin sinut 11- kysymyksen haasteeseen mukaan. www.maruourfamilylife.wordpress.com

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana :)! Minä neuloin samaisen takin L:lle ensimmäiseksi jouluksi, mutta ois se kyllä kiva nytkin. Olen vaan niin laiska neuloja, että turha varmaan edes aloittaa :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tässä vielä aikaa ennen kuin villatakkia oikeasti tarvii, ainakin toivottavasti, niin että hitaampikin ehtii. Ja tuleehan niitä syksyjä joka vuosi jos ei vielä ensimmäiseksi ehdi 😉

   Poista
 4. Onpa ihana tämäkin! On ollut to-do-listalla jo piiiitkään, mutta aina joku toinen malli on kiilannut ohi :/ Aina-oikein pinnassa vain on sitä jotain ja villaan käärityt lapsen nyt vaan näyttää niin suloisilta :)

  Ps. Tervetuloa lukemaan myös omaa aloittelevaa blogiani, http://korpikuusenalla.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...