maanantai 15. syyskuuta 2014

Vauvan talvivaatepohdintaa

On taas se aika vuodesta, kun kaupat täyttyvät talvivaatteista ja on oltava nopea että saa haluamansa. Isommille ostin vaatteet alesta jo kevättalvella, mutta pikkusisko on vielä täysin ilman. Ihastuin jo silloin Mini Rodinin punaiseen pilkkuhaalariin, mutten uskaltanut ostaa kun en tiennyt kokoa. Nyt vähän harmittaa. Tänä vuonna en ole löytänyt yhtäkään pakko-saada- kuosia, mutta muutama kiva vaihtoehto sentään. Hintahaitari näillä haalareilla on valtaisa, mutta haalarit myös poikkeavat teknisiltä ominaisuuksiltaan isosti toisistaan. Yksi kysymysmerkki onkin millaisen haalarin vuodenikäinen tarvitsee. Pärjätäänkö edes yhdellä? Tarvitaanko teknisiä ominaisuuksia ja minkä verran? Riittääkö että kangas pitää vettä ja vain osa saumoista on teipattu? Niin ja miten varmistua etukäteen että haalari on myös lämmin, pelkkä toppauksen paksuus kun ei sitä kerro. 

Ylärivissä vasemmalta Reima, Molo kids ja Mini Rodini. Alarivissä Racoon, Po.p ja Ebbe


Joko teillä on talvivaatteet hankittuna? Minkälaisella varustuksella pärjää?

6 kommenttia:

 1. Vinkkinä, et ois kiva jos mainitsisit haalareiden merkit :) Jäi mietityttää esim toi seeprakuosi että kenen on ja sit joutuu ite tarkastelee ja googlettaa jos ei oo varma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka siis päätä voi käyttää ja tunnistaa noi merkit mut jotkut ei tiiä :)

   Poista
  2. Kiitos vinkistä, muokkasin kuvaan kuvatekstin :)

   Poista
 2. Seeprakuosinen on Molon uutta mallistoa Anette ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän :) Tunnistan tähdistä just ennenku lähin googlettaa :D Josta tulikin sitten mieleen, että joku joka ei tunne merkkejä ei tunnistais :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...