lauantai 22. marraskuuta 2014

Ihan tavallinen lauantaiMillainen päivä lauantai on teille? Meillä se on nykyään usein viikon kiireisin päivä. Aamulla vauvauintiin, sen jälkeen yleensä hoidetaan asioita kaupungilla ja käydään ruokakaupassa. Illalla siivotaan ja tavataan kavereita. Tällä viikolla jäimme flunssan vuoksi vauvauinnissa pois ja A lähti isän ja kummisedän kanssa ostoksille Haaparannalle. Minä ja pienemmät leikimme hetken kotona ja suuntasimme kaupungille jouluostoksille.


Pari päivää sitten satanut ihana lumi on enää muisto vain ja kaupungilla oli ankean harmaata. Jouluvalot sytytettiin eilen ja V erityisesti ilahtui tiernapoikakilpailuista. Näin marraskuun lopussa on mukava käydä shoppailemassa. Ihmisiä on paljon liikkeellä, mutta he ovat vielä hyväntuulisia ennen joulustressiä. Tavaratalossa oli kuoro laulamassa joululauluja, kahvilassa tuoksui piparkakut.

Illemmalla olisi tarkoitus tavata ystäviä kunhan mies tulee kotiin niin että voin jättää jälleen laryngiitista kärsivän pojan kotiin. Kummisetä jää yöksi, joten tylsä ei tule tästäkään lauantai-illasta.

Ihan kamalaa muuten tämä pimeys ja harmaus. Kuvaaminen on tosi vaikeaa. Tule jo talvi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...