lauantai 15. marraskuuta 2014

Viittasankareille


Kerroinkin jo alkuviikosta V:n tykästymisestä roolivaatteisiin. Nyt esittelen toisen suosikin: itse tehdyn supersankariviitan. Ompelin tämän jo kesällä, samalla kuin ystävän pojalle lahjaksi annetun viitan.
 

Tai siis supersankariviitta tämä oli kun sen ompelin, sen jälkeen sitä on käytetty myös kokin ja leiporin essuna, työhaalarina (ilmeisesti mikä vain kelpaa työmiehen haalariksi, ilmeinen sekatyömies siis), takkina ja peittona. Rakas se on joka tapauksessa ja aina päällä.


Eilen ompelin ja tänään veimme kolme uutta viittaa toisen ystäväperheen lapsille syntymäpäivälahjaksi. Aplikointi eikä piirtäminen ole vahvimpia lajejani, mutta toivottavasti viitoista on kovasti iloa ja aktiviteettia. Ainakin näitä oli hauska ommella. Voipi olla että näitä löytyy lisää vielä muutamasta jouluaketistakin.

6 kommenttia:

 1. Onpas kiva. Miten olet toteuttanut tuon kaula-aukon? Tarralla? Ja mitä materiaalia viitta on kun noin kivasti kiiltää. Vois tällaisen toteuttaa omalle pikku murulle jouluksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. V:n päällä oleva viitta on jonkinlaista collegeneulosta, eilen ommellut fleeceä. Kaulassa on pikkupala tarranauhaa.

   Poista
 2. Tosi hieno viitta! Harmi kun mä en oo yhtään ompelijaihminen, H nimittäin kietoo usein huiveja ja harsoja itselleen viitaksi ja ois varmasti ihan innoissaan tommoisesta. :)

  VastaaPoista
 3. Nuo on kyllä niin kivoja :)!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...