lauantai 20. joulukuuta 2014

DIY- lahjoja - tuunattu leikkuulauta

Jouluun on enää muutama päivä, mutta ainakin meillä on edelleen kova tohina. Muutama lahja on vielä kesken, suurin osa paketoimatta ja ensi viikolla minulla on vielä pari työpäivääkin. Perinteinen jouluvierailu tätini luokse tehdään tänään ja jouluksi matkataan mummolaan. Vaikka itse tehtyjä lahjoja aion tänäkin vuonna antaa, ei niiden tarvitse olla hankalia ja aikaa vieviä. Tässä yksi helppo DIY- lahjavinkki, jonka ehtii toteuttaa vaikka vielä aattoaamuna.


Kaikkea ei todellakaan tarvitse tehdä itse, vaan tuunaus on se mitä itse suosin. Tähän helppoon lahjaan tarvitset vain leikkuulaudan ja maalitussin. Valitsin pelkistetyn mallisen laudan jolloin kuviot tulevat hyvin esille, ja kirjakaupan myyjä avusti löytämään mahdollisimman myrkyttömän kynän. 
 

Muutamalla tussin vedolla syntyi kivoja leikkuulautoja. Taatusti persoonallinen lahja, mutta kuitenkin jotain hyvin käytännöllistä.
 

Ainoa ongelma onkin, että minkä näistä raskii laittaa eteenpäin, vai pitäisikö sittenkin kaikki itse.

http://www.blogirinki.fi/topicfi/joulukalenteri-2014-t90

 Lisää kivoja vinkkejä ja joulufiilistelyä löydät Blogiringin joulukalenterista. Eilen Naurava Nappi vinkkasi oman DIY-joululahjavinkkinsä. Huomenna vuorossa on Mistä on pienet pojat tehty.
4 kommenttia:

 1. Niin hieno! Pystyykö tossa käsittelemään ruokaa tavallisesti ettei väri irtoa/leviä vai pitääkö kääntää toinen puoli käytössä:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä pysyy! En uskaltanut laittaa vinkkiä saati paketoida ennen kuin olin testannut moneen kertaan kestävyyden :D

   Poista
 2. Tosi kiva idea ja hieno toteutus, vau :)!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...