lauantai 27. joulukuuta 2014

Hiukan joulua
Vietin joulun ajan blogitaukoa. En avannutkaan tietokonetta, instagramia, tai edes ottanut juurikaan kuvia. Mies otti kameran esiin aatonaattona kun Pikkusisko plarasi mummolan joulukortteja "lukien " niitä ääneen. Joulukuu on ollut niin hektinen ja rankka, että päätin irrottautua kokonaan. Kerätä voimia.

Olimme siis mummolassa. Syötiin, levättiin, ihan vain oltiin. Joulupukki toi kasan lahjoja, mutta tänä vuonna toiveeni yhteisistä lahjoista oli melko mukavasti kuultu ja paketeista löytyikin paljon pelejä ja kirjoja. Muutenkin keskityimme viettämään yhteistä aikaa, katsoimme elokuvia, pelattiin ja juteltiin. Pitkästä aikaa myös molemmat veljeni olivat paikalla.

Tänään palasimme kotiin. Jotenkin ihan jo odotan arkea. En niinkään töitä ja kiirettä, vaan sitä että elämä palaa tuttuihin uomiinsa, tuttuun rytmiin. Sitä että jaksan taas kuvata ja kirjoittaa.

1 kommentti:

  1. Me ollaan myös nautittu täysin rinnoin perheen yhteisestä ajasta ja kiirettömyydestä. Tänään aioin lähteä aleihin, mutta en sitten jaksanutkaan. Joten kai tätä lomaa voisi vieläkin jatkaa, arkea ehtii kyllä elää ihan tarpeeksi :) (Vaikka tunnustan, että joulu alkaa jo tulla korvista ulos, huomenna lähtee kuusi...)

    Mutta hei, huomiseen :)!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...