maanantai 1. joulukuuta 2014

Lahjatoiveita

 Joko teillä on kirjoitettu Joulupukille? No jos ihan rehellisiä ollaan, vain A on osannut kirjoittaa toistaiseksi, tosin melko vaatimattomia toiveita hän on esittänyt. Pienemmät eivät vielä ole tajunneet kirjeiden päälle. V tosin osasi kertoa tavaratalon Joulupukille haluavansa vesiskootterin, sellaisen ihan oikean jolla voi mennä uimarannalle. Keräsinkin pienet kollaasit lahjatoiveista.
 A:n suurimpana toiveena on VIP pets koira. Ilmeisesti ne ovat monen muunkin pikkutytön toivelistalla, niin vaikea niitä on ollut kaupoista löytää, varsinkaan punatukkaisia. Ylipäätään pienet söpöt eläinhahmot ovat nyt ehdoton suosikki. Kirjat, legot ja pelit ovat myös mieluisia. Lahjalistalla tosin luki että ne voisivat olla yhteisiä koko perheelle. Aika liikkis.
 V tykkää supersankareista ja ajoneuvoista. Puista avaruusalusta on ihailtu tavaratalossa useampaan kertaan. Hinta vain hirvittää vanhempia. Kartat ovat vanhempien työ ja harrastus ja myös lapset ovat niihin kovin tykästyneitä.
 Pikkusisko ei vielä osaa kertoa toiveitaan ja mieltymyksiään, mutta kavereiden luona ja kerhossa erilaiset keinuhevoset ja mopot ovat kiinnostaneet. Tuo Hapen puinen on mukavan siro, niin että sillä mahtuisi huristamaan pienemmässäkin kodissa. Kirjoja selailee meillä pieninkin, mutta keskittyminen ei vielä riitä kuin lyhyiden runojen lukemiseen.

Koska tavaraa on jo ennestään liikaakin, toivoisin että lahjasäkistä (joka yleensä on ollut melkoisen täynnä, kiitos isovanhempien ja muiden sukulaisten) löytyisi vain ne pari toivelelua ja ehkä jotain hyödyllistä ja käytännöllistä sen lisäksi.

1 kommentti:

  1. Meillä ei kirjoitettu vaan leikattiin ja liimattiin: https://halimamma.wordpress.com/2014/11/14/lahjatoiveita/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...