keskiviikko 21. tammikuuta 2015

RuuhkaaKaksi viikkoa päiväkotielämää takana. Työreissuja, synttäreitä, harrastuksia ja vierailuja: tammikuun kalenteri on melkoisen täynnä. Blogille ei vain ole enää löytynyt aikaa, joten saatte nyt sarjan instagramhetkiä.

Päiväkodin aloitus on ollut rankkaa. Osasin sitä kyllä odottaakin. Tytöt ovat pärjänneet hienosti. A:lle paikka on tietysti tuttu, onhan hän käynyt eskaria jo koko syksyn, mutta pitkät päivät ovat kyllä näkyneet väsyneempinä iltoina. Pikkusisko on vielä hämmentynyt ja viihtyy kuulemma paljon hoitajien sylissä. Sylissä istuminen on minusta kuitenkin ihan hyvä juttu ja hän on osannut jo vaatia omansa. Hyvin syövä tyttö on osannut pyytää lisää ruokaa ja vaikka sanoja ei olekaan myös ilmoittaa nätisti mutta topakasti että tätä viiliä en kyllä syö mutta leipää haluan. Pikkusisko on myös vaatinut lukemaan pinokaupalla kirjoja.

V:n kohdalla jännitin eniten ja hänelle päiväkodin aloitus onkin ollut vaikeinta. Edelleen hän jää aamulla itkemään, välillä rajumminkin, ja ilmoittaa haluavansa kotiin. Hänen huutonsa saa myös pikkusiskon itkemään usein ja aamuista tulee inhottavia. Tuntuu tosi kurjalta vetää ovi perässä kiinni ja jättää lapset itkemään vaikka kuinka tietää että se itku loppuu kun katoan näkyvistä ja sen jälkeen alkaa leikki. Onneksi olen pari kertaa päässyt myös hakemaan lapset ja olen saanut nähdä myös niitä iloisia ilmeitä leikkiessä.

Nyt suuntaan taas koulutusreissuun. Ruuhkavuodet, tätäkö se tarkoittaa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...