maanantai 23. helmikuuta 2015

DIY- vaaterekki

 


Olen haaveillut vaaterekistä makuuhuoneen nurkkaan jo pidemmän aikaa helpottamaan vaatehuoneen kaaosta ja toisaalta ajattelin että kun siihen ripustaa muutaman lempivaatteen, toimisi se myös makuuhuoneen kaunistajana. Selailin eri valmistajien malleja ja hintoja ja lopulta päädyimme Ikean alle kahdenkymmenen euron rekkiin. Lattialla seisova rekki vei kuitenkin ihan liikaa tilaa tukkien koko kulkuväylän ja mies purki sen samoin tein pois. Hänellä oli minulle kuitenkin yllätys ja eräänä iltana makuuhuoneen katosta roikkui kaunis ja käytännöllinen diy-rekki. Rahaa tähän meni vielä vähemmän kuin Ikean versioon mutta ulkonäkö on jotain ihan muuta. Eikö ole ihana!

2 kommenttia:

  1. Onpa tosi kiva - hieno idea ja kaunis toteutus. Ja tosiaan siivoaminenkin on helpompaa, kun ei ole vaatetangon jalkoja pölyä keräämässä ja kampittamassa. Täytyykin laittaa korvan taakse :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva idea! Tykkäisin itsekin tällaisesta etenkin lastenvaatteita varten, olisi ihanaa ripustaa ne herkullisimmat vaatteet esille vaatekaappiin kätkemisen sijaan :)

    Lastenhuoneenkapina

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...