perjantai 27. helmikuuta 2015

Vimmaista Ahtista ja tunikamekko


Vimmalta ilmeistyi aivan ihana uusi kangas, Lauri Ahtisen suunnittelema Mummot. Sain palan kangasta* ommeltavaksi ja iski valinnan vaikeus mitä tästä tekisi. Tässä kankaassa on jotain vangitsevaa. Se on yhtäaikaa trendikkään graafinen ja kuitenkin lämpimän kotoisa.


A tykästyi kankaaseen myös ja pyysi että hän saisi siitä ensimmäisenä jotain. Päädyin ompelemaan tunikamekon. Meillä on kevään aikana tiedossa useammatkin juhlat ja sopivilla asusteilla tuosta saa mukavan juhlavan ja kuitenkin tyttö itse, hän kun ei mekoista piittaa, tunsi olonsa kotoisaksi. 


Tunikan malli on superhelppo laatikko. Takaosa on kokonaan Mummoja ja etupuolen ja hihat palastelin kahden muun kankaan kanssa. Tytön toiveesta tunikaan tuli mustaa ja harmaata ja ne nappasinkin parista käyttäättä jääneestä mainos-t-paidasta.


Mukavaa tässä kankaassa on myös se, että sen suunnitellut Lauri Ahtinen on ystävämme. Monella saralla lahjakas mies on tämän kankaan lisäksi julkaissut juuri uuden sarjakuvaromaanin Homepäiväkirjat. Perhettä huijattiin asuntokaupoissa ja he päätyivät homekotihelvettiin. Joku toinen lamaantuisi, mutta tämä uskomaton perhe käänsi asian voitokseen. Suosittelen kipaisemaan kirjakauppaan! 

P.s. Kiitos kiitoksista Lauri, se nyt oli vähintä mitä voitiin tehdä.

*Kangas Vimma Company, saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...