sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Arkioravanpyörä

Loman jälkeen arki on taas imaissut mennessään ja blogi on jatkanut hidasta elämäänsä. Kiva kun olette kuitenkin pysyneet mukana ja pari uuttakin lukijaa on ilmestynyt. Miehen oltua viikon työmatkalla me olemme lasten kanssa koittaneen selvitä arjesta keskenämme. Illat ovatkin kuluneet ruoanlaiton ja pikkukakkosen parissa. Vaikka minulla on mahdollisuus hakea lapset jo hyvissä ajoin iltapäivällä, tuntuu ettei aikaa jää oikein mihinkään niiden pakollisten rutiinien jälkeen. Pikkusisko on vielä tullut siihen hankalaan vaiheeseen, kun kiipeillään ihan joka paikkaan ilman minkäänlaista itsesuojeluvaistoa. Vaikka kuinka koitan olla ottamassa vastaan, joka paikkaan en ehdi. Tuloksena on mustelmia eri puolilla vartaloa. Onneksi nuo pienet ovat kestävää tekoa. Pari lautapeliä ja kuvakirjaa koitan kuitenkin mahduttaa jokaiseen iltaan ja ne pakolliset kotityöt vasta kun lapset ovat jo nukkumassa. 


Viikonloppu tulikin tarpeeseen. Lepoa ja yhdessä oloa sekä siivousta ja pyykkäystä. Viisihenkisessä perheessä pyykkikoriin pohjaa ei tavoiteta koskaan, varsinkin kun yksi lapsista käyttää kestovaippoja, myös päiväkodissa, ja yhdellä sattuu vielä viikottain yöllä vahinko. Onneksi pyykkäystä on lempikotityöni, joten ei haittaa. 


Vaipat ja uudet kumpparit, varavaatteiden ja kurahousujen lisäksi on taas pakattu uutta päiväkotiviikkoa varten. Kierros alkaa alusta, arkioravanpyörä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...