torstai 5. maaliskuuta 2015

Hiihtoloma räntäsateessa






Hiihtolomaterveiset!

Me vietimme hiihtolomaa mummolassa. Valitettavasti minulla ei riittänyt lomapäiviä ihan koko viikoksi, mutta ehdittiin silti kaikenlaista. Kamera unohtui kotiin, joten saatte instagramin parhaat palat.

Vaikka säätiedotus lupasi räntää ja vesisadetta, otimme optimistisesti sekä hiihto- että laskettelusukset mukaan. Hyvä niin, sillä kerran ehdimme kokeilla molempia. A on jo melkoisen taitava laskija, niin että itsekin pääsi laskemaan. Hiihtämässä en ole käynyt moneen vuoteen, enkä edes omista suksia. Äiti lainasi omiaan ja niin me hiihdimme A:n kanssa muutaman kilometrin lenkin. Esikoulussakaan ei ole päästy tänä talvena hiihtämään huonojen säiden vuoksi, joten A:llekin oli ensimmäinen kerta tälle talvelle. Ensi talveksi täytyy kyllä hankkia sukset itsellekin, meillä oli niin mukavaa pitkästä aikaa. Toivottavasti ensi talvena saadaan V:kin mukaan, tänä talvena hän tyytyi pulkkailemaan.

Viimeiset päivät "nautittiin" vesisateesta. Ei me silti sisälle jääty. Kävimme ystävien kanssa leikkipuistossa ja lisäksi leikittiin mummolan pihalla. Mikä sen mukavampaa kuin läträtä rännin alla.

Parin päivän loma teki kyllä hyvää. Minä palasin jo töihin, mutta lapset jatkavat mummon kanssa vielä loppuviikon. Mitenkäs teidän lomat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...