maanantai 16. maaliskuuta 2015

Pinnasänky muutti lastenhuoneeseen

Miltähän tuntuisi saada makuuhuone ihan vain aikuisten käyttöön? Ajatus on pyörinyt mielessä usein kun iltaisin hipsii nukkuvien lasten lomassa etsien jotain makuuhuoneesta, vaatehuoneessa tai lastenhuoneen kaapista. Tänään ajateltiin kokeilla ja siirrettiin pinnasänky lastenhuoneeseen.


Ensimmäinen plussa on ehdottomasti se, miten helppo lapset on laitta nukkumaan. Tähän asti se on vaatinut yhden aikuisen lukemaan satua lastenhuoneeseen ja toisen hyssyttelemään pikkusiskoa makuuhuoneeseen. Varsinkin kun toinen aikuisista on poissa, nukuttaminen on ollut rasittavaa. Nyt mies nukutti lapset ja minä siivosin makuuhuoneen sängynaluslaatikot. Ihan vain kun se kerrankin oli mahdollista!


Tänä iltana en kompastelee pimeässä etsiessäni yöpaitaa ja ehkä jopa luen hetken ennen nukahtamista.


No totta puhuen tämä on vain kokeilu. Huomenna meille tulee vieraita ihan pienen vauvan kanssa ja haluamme luovuttaa makuuhuoneen heidän käyttöönsä. Olemme jo vähän aikaa miettineet, että tätä pitäisi kokeilla ja nyt siihen löytyi hyvä syy. Pinnasänky kyllä verottaa turhan paljon lastenhuoneen vähiä tiloja, joten todennäköisesti siirrämme pinnasängyn takaisin makuuhuoneeseen loppuviikosta. Jäin kuitenkin miettimään voisiko kerrossängystä tehdä jotenkin kolmikerroksisen. Pyörittelem ajatusta laittaa pienimmälle sänky puiseen pyörillä varustettuun laatikkoon, jonka voisi työntää kerrossängyn alle päivisin. Mitä luulette, olisiko ihan hölmö idea?

8 kommenttia:

 1. Ehdottomasti kolmikerroksinen seikkailusänky!
  Teillä on tosi kaunis koti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne! Seikkailusänky kuulostaa hyvältä. Täytyy aloittaa laatikon etsintä :)

   Poista
 2. Meillä on just näin. 5 vee nukkuu yläpedissä, 4 vee alapedissä ja 3 v vuodevaatelaatikkoon pedatussa pedissä ja hyvin nukkuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Välillä tuntuu että tänä päivänä pitäisi kaikilla pikkulapsillakin olla oma huone, mutta hyvä kuulla että muillakin lapset viihtyy yhdessä.

   Poista
 3. Pinterestissä näin kerran hauskan idean kolmikerrossänkyyn. :) Vähän tämän tyylinen kuni tässä blogissa:
  http://thehandmadedress.blogspot.fi/2012/03/new-triple-bunks.html

  VastaaPoista
 4. Makuuhuone omassa käytössä ainakin kuulostaisi ihanalta! Triplasänkykään ei kuulosta yhtään hassummalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä melkoisen luksukselta on tuntunutkin. Triplasänky alkaa kuulostaa todella hyvältä ja kokeilua jatketaankin vielä ensiviikko kun mies on työreissussa, jotta iltanukuttamiset sujuisi helpommin. Ja lapset itse ovat olleet sitä mieltä että pikkusiskonkin pitää saada nukkua samassa huoneessa.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...