tiistai 28. huhtikuuta 2015

Laukustani löytyi

Tavallinen arkiaamu, muistan ottaa mukaan varavaatteet keskimmäiselle, jonka aikaisemmat tulivat eilen kotiin. Muistan myös esikoisen kumpparit, kuopuksen vaippakassin, esikoisen polkupyörän avaimen, keskimmäisen ylimääräisen unikaverin. Hissiltä palasin hakemaan tutin kuopuksen sitä pyytäessä. Oma laukkukin tuli mukaan, kännykkä taskussa ja avaimet toisessa. Hyvin muistettu kaikki!

Töissä avasin kassini ja näky oli tämä: 


Sitä kyllä huolehtii että lapsilla on kaikki tarpeellinen mukana, mutta omaan laukkuun ei muista kurkistaa. Sinne vain päivittäin lisää tavaraa enempää miettimättä ja ihmettelee miksi se on aina täynnä ja painaa. Esikoisen eiliset lelupäivälelut ja keskimmäisen viikon verran hukassa olleet lapaset.Kotona tyhjensin laukkuni. Usein miten minulla on tämä Marimekon Toimi- laukku mukanani. Se on kyllä hurjan toimiva. Taskuja on paljon ja vaikka se olisi täynnä, se näyttää siisteiltä ja linjakkaalta. Hihnat ovat ikävästi tummuneet parin vuoden käytössä mutta muuten laukku on loistokunnossa. paljon se olikin syönyt. Korjasin kuvasta pois kasan kuitteja ja muistilappuja, mutta muuten sisältö on tässä.


Huulirasvaa ja pompuloita, korvikset, särkylääkettä supermies- askissa, niiden tiesinkin olevan laukussa. Pipoa tarvitsee vielä aamuisin, mutta kahtia hanskoja tuskin. Meikkipussi kulkee mukana, koska harvoin ehdin meikkaamaan, ainakaan kokonaan, kotona, vaan meikkaan vasta töissä.


Lelut ja hammasharjasuoja ovat varmaan lasten jäljiltä. Tai sitŧen olen napannut ne jollain reissulla mukaan juuri ennen kotiin lähtöä. Kasamagneetteja selittyy varmaankin sillä, että laukkuni usein nojailee eteisen magneettitauluun, ennen kuin ehdin nostaakseen naulakkoon. Lasten askarteluja löytyy myös usein laukustani ja aina joskus joku salainen viesti, jonka esikoinen on käynyt laukkuuni piilottamassa.

Minkälaisia käsilaukkuja teillä on ja mitä laukkujen sisältä löytyy? Haastan Mehukekkerit blogin Veeran, Soppaa ja sirkushuveja- blogin Hannan ja Niklastar -blogin Piian avaamaan omat laukkunsa. Ja hei, kertokaahan muutkin tuonne kommentteihin!

3 kommenttia:

  1. Tuo onkin aina yhtä hauskaa tonkia kassia ja katsoa mitä sieltä löytyy :) Oman kassin pohjalta löytyi viimeksi kristallikruunusta pudonneita kristalleja, vaikka olen ihan varma, ettei laukku ole ollut lähelläkään kyseistä valaisinta. Yleensä meillä lapset käyvät enemmänkin tyhjentämässä kassin sisältöä ja siksi juuri avaimet ja puhelin ja usein lompakkokin kulkevat taskussa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteesta, tartun tähän mitä pikimmin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...