keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Pääsiäissuunnitelmia eteisessä

"Se oli yksi sunnuntaiaamu kun sain kerrankin nukkua rauhassa puolikymmeneen. Sain kahvikupin sänkyyn ja se kysyi, että mitä jos jäädäänkin pääsiäiseksi kotiin. Keittiönpöydällä odotti muutama piirustus ja lista. Ois kannattanut herätä itse lasten kanssa." Näin kuvasi mieheni meidän pääsiäissuunnitelmia. No oikeasti hän on ihan yhtä innoissaan kuin minäkin, tietäen että toteutuksesta suurin osa on hänen harteillaan :)

Joo, menetin lopullisesti hermot meidän eteiseen. Se on pieni, ahdas ja pimeä. Säilytystilat ovat surkeat ja koen klaustrofobiaa joka aamu. Muuttaessa se oli ihana, kun ei vienyt turhia neliöitä asunnosta. Sen jälkeen lapsi määrä on kasvanut ja eteiseen on pikkuhiljaa ilmestynyt useampi naulakko seinälle sekä muita säilytysviritelmiä. Tänä iltana aukaistaan paklituubi ja huomenna maalataan. Toivottavasti ehditään pääsiäisenä muutakin. Vähän inspiraatiokuvia suunnitteluun:Kuvat Ellos ja Ikea

Mitäs teidän pääsiäissuunnitelmiin kuuluu?

2 kommenttia:

  1. Ääh, vieläjkään ei selvinnyt teidän valitsema tapetti! Mut ei oo kuin kaksi vaihtoehtoa ;) Mä oisin mielellään ottanut just samat suunnitelmat kuin teillä ja kohentanut eteistä, mutta se jää nyt välistä. Pikkuretkiä lähiympäristöön ja vähän ompelua ja piirtämistä, en usko että paljon muuta. Ihan hyvä (liian) kiireisen kevään keskellä :) Hyvää pääsiäisen jatkoa ja tsemppiä remppaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Malta vielä hetki, kyllä minä pian paljastan ;) Ihanaa pääsiäistä sinullekin!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...