sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Seinillä kiipeilyä


Mieheni on puhunut jo usean vuoden haluavansa opetella kiipeilemään. Paikallinen kiipeilyseura järjesti satunnaisesti kursseja mutta ne osuivat aina sellaiseen aikaan ettei päässyt tai olivat jo täynnä. Reilu vuosi sitten avattiin Oulun kiipeilykeskus ja nyt ostin miehelleni joululahjaksi lahjakortin kyseiseen paikkaan jotta hän viimein voisi aloittaa uuden harrastuksen. Uusi harrastus on vienyt mukanaan, omia välineitä on hankittu ja kiipeilykavereitakin löytynyt. Samaan aikaan A intoilee kiipeilytelineistä, missä leikkipuistossa on parhaat, ja kiipeilee ystävän suosiollisella opastuksella ovenkarmeissa. Tänään vietiin tyttökin kokeilemaan bouldarointia.Lienee toiveajattelua että nyt kiipeiltäisiin kotona vähemmän seinillä, mutta mukavaa selvästikin oli. Ylhäältäpäin otetuista kuvista ei hoksaa miten valtavan korkealle lapsi kiipesi jo ensi yrittämällä.

Isä ja tytär intoilevat jo seuraavasta kerrasta. Ensi kerralla ei kuulemma oteta äitiä ja pikkusisaruksil mukaan, jotta voidaan olla pidempään. Pikkuveli tosin vaatii päästä itsekin kokeilemaan. Äitiäkin kiinnostaisi kokeilla.


Hurahdetaanko teillä harrastuksiin?

2 kommenttia:

  1. Meillä eskarityttö innostui kiipeilystä ihan valtavasti. Boulderointi ei niinkään ollut hänen juttunsa, mutta köysipuolella kiipesi innolla. Oltiin pari tuntia ja tyttö kiipesi aika lailla koko ajan. Ajattelin ostaa lasten valjaat, nuo lainavaljaat painoivat rintakehään ja se oli useamman päivän kipeä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. Köydet on kokeilematta mutta varmasti niitäkin kokeillaan. Nuo lainavehkeet kuulostaa olevan muutenkin sellaisia että parin kokeilun jälkeen kannattaa hankkia ainakin omat kengät ja valjaat.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...