perjantai 12. kesäkuuta 2015

Pakkauspulmia


Lähdimme viikonlopuksi pk-seudulle. Mukana on viisi paria korvakoruja, kahdet kengät, käsityö automatkan viihdykkeeksi, kynsilakkaa, ynnä muuta sälää. Tokikin tarpeellista nyt kun viikonlopun ohjelmassa on Blogiringin kesäjuhlat. Ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta kun matkasta unohtuu hammasharja ja deodorantti sekä yöpaita. Aiemmin olen unohtanut pakata jopa sukat ja alusvaatteet. Lapsille tulee pakattua huolella ja ajatuksella, eikä heiltä yleensä puutu mitään mutta itselle nappaa vain äkkiä jotain ja aina jotain unohtuu.

Kaupoista saa toki helposti nuo puuttuvat, mutta pidempiä kesälomareissuja ajatellen olisi kiva kuulla teidän vinkkejä miten muistatte ottaa kaiken mukaan. Teetkö listan tarvittavista vai miten? Auttakaa onnetonta pakkaajaa.

6 kommenttia:

 1. Mulla oli aiemmin lista, missä oli ihan kaikki listattuna. Nykyään mulla on kaikki kylppäritavara erikseen matkaversiona ja reilun kokoisessa pesupussissa säilössä (koska reissataan vähintään kerran tai pari kuussa sukuloimaan tms), joten riittää, että käy vaatekaapin läpi ja muistaa ottaa meikkipussin ja pesupussin mukaan. Sitten jos on jotain perus-yökamppeista poikkeavaa, kirjoitan listan jo pari päivää aiemmin ja lisään sitä mukaa kun juttuja tulee mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohan olisikin hyvä. Pitääkin hankkia erikseen hammasharja ja dödö jotka on aina pussissa valmiina. Ja hammastahna ja tampooneja :D. Mekin reissataan lähes kerran kuussa.

   Poista
 2. Mulla on joku bilteman työkalulaukku, jossa on näppärästi ja helposti otettavissa kaikki hygieniatavarat, meikit, lääkkeet ja korut (ennen oli passikin). Se toimii niin hotelli wc-n laskutasolla, kuin autossa ja metsässäkin. Sitä en pura, aina valmiina, vähän vaihtelen reissun mukaan tavaroita. Paljon kun on liikekannalla, pakkaamisesta tulee rutiinia. Kyllä sitä silti joskus unohtuu, jos olisi ollut jotain poikkeuksellista mukaan otettavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä tutkia Bilteman valikoima, kiitos vinkistä! Minulla on ehkä ollut ongelmana viimeaikoina se, että olen matkustanut töiden vuoksi lentokoneella, jolloin ei voi turvautua niihin tuttuihin tuotteisiin vaan on huomioitava käsimatkatavaramääräykset.

   Poista
 3. Tällaisella koomapakkaaajalla ehdottomasti lista! Mies aina nauraa mulle, mutta suurin piirtein on aina kamat mukana �� Mulla on jopa omat listat eri reissuille: perussetti, venelista ja etelänloma. Samoja täydennennettyjä listoja on käytetty kohta 7 vuotta. Silloin syntyi tarpeeseen, kun lähdimme reissuun ilman pukluharsoja (voi kamaluus sitä sotkua ja hajua!). Muuten ei ois mitään toivoo muistaa kaikkea akuuttia kuten putkikorvaisen tulpat tms. Siis suurin piirtein on mukana, just ajellaan satamaan ja hoksattiin et veneen avain puuttuu ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Listoja olen minäkin suosinut pidemmillä matkoilla, mutta en ole tajunnut että voisihan ne listat säästää ja käyttää uudelleen.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...